| xXAnnoyingOrangeXx a întrebat:

Hei TPU, sunt in clasa a 11 a, datorită faptului că vechiul meu profesor de biologie ce ne-a predat in clasele 9 -10 a devenit director,acesta a trebuit sa renunțe sa faca ore cu unele clase și a venit o profesoară nouă, în general nu mă plâng la genul asta de lucruri, dar ea ne preda puțin în clasa, iar după ne da la toti "să conspectam" vreo 45 de pagini, eu unul nu sunt in stare să conspectez așa ca scriu tot dar la cei care au conspectat materialul in cateva pagini le spune ca de ce nu au scris tot iar pentru teste ne da din toate materialele respective, este acest lucru normal?
Noi elevii, chiar și dirigintele nostru spunem că nu dar nimeni nu face nimic.
Aș putea face sesizare la Inspectoratul Judetean pentru așa ceva?

3 răspunsuri:
| barbar a răspuns:

Vă dă exact 45 de pagini? Este un fel de standard? Întreabă și tu de ce nu vă dă vreo 40 sau 50 de pagini!

| Desmnvj a răspuns:

Aceeași părere o am și eu, am observat ca profesoarele mai tinere sunt nervoase, tipa la noi, se da smechere, dacă nu știm ceva, în loc sa ne explice: ca nu suntem la școală sa știm, suntem la școală sa învățăm, cum fac profesorii mai bătrâni ca ele, nu, ele pun 4 fără nici un rost.

Părerea mea ca astfel de nenorocite nu au ce cauta în
sistem, duce sistemul mai jos decât este.

| sierra1 a răspuns:

"ea ne preda puțin în clasa, iar după ne da la toti "să conspectam...
Aș putea face sesizare la Inspectoratul Judetean pentru așa ceva?"

e dreptul tău dar profa, nedorind să vă "streseze" vă dă de lucru independent. Așadar procedează corect