| XxvalivalentinaXx a întrebat:

Sunt in clasa a 4-a si am 11 ani.Peste o luna se termina anul scolar si voi fi intra 5-a.Pentru cei care sunt acum intra 5-a sau mai mari am si eu o intrebare: Cum v-ati acomodat in clasa a 5-a cu multi profesori,(in unele cazuri) colegi noi? A fost greu?

As vrea sa imi spuneti si pareri, lucruri care v-au placut...

P.S. stiu ca nu am pus categoria potrivita

Răspuns Câştigător
| Olivia_Olive_1959 a răspuns:

Buna! Sunt in clasa a V-a si anul asta am schimbat si clasa si scoala...Clasa a V-a este destul de grea comparativ cu clasele I-IV, dar este si mai frumoasa. Poti sa faci ce vrei in pauze, profesorii mai intarzie la ore si ai o pauza prelungita, doamna diriginta este ca o invatatoare. profesorii sunt intotdeauna draguti, chiar daca mai tipa la noi..cateodata,daca nu faci liniste, iti da lucrare de pedeapsa. Doamne-ajuta sa nu ai vreodata asa ceva, e ingrozitor (sunt olimpica la romana si la lucrarea de pedeapsa am luat 3 rolling on the floor ). Colegii sunt prietenosi, iar acomodarea cu profesorii este destul de usoara ( pentru mine..nu stiu pentru altii). Sfaturie mele sunt :
-Profita de timpul petrecut in clasa a IV-a, o sa iti lipseasca
-Fi prietenoasa si nu pune la suflet toate rautatile
-Sa stii ca notele nu sunt atat de importante..invata la toate materiile si bazeaza-te pe cele care iti plac.
Apropo de note..sunt foarte ciudate.
FB-ul nu inseamna 10, ci 9
B-ul nu inseamna 9, ci 8 si 7
S-ul nu inseamna 7, ci 6 sau 5
I-ul inseamna 4, 3 si 2
Nota 1 nu o primesti decat daca sufli sau copiezi. happy si nota 10 decat daca stii totul la perfectie (cuvant cu cuvant).
Iti urez mult mult succes in clasa a V-awinking Nu te teme, nu e atat de infricosatoare ^.^
P.S : Biologia e foarte grea, trebuie sa inveti multi termeni noi si ciudati, dar e frumoasa daca o intelegi happy

2 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Pai sincer la inceput, a fost greu, trebuie sa recunosc, dar am inceput sa vorbim din ce in ce mai mult pana ne-am cunoscut si am devenit o familie.
Cat despre profesori, nu a fost greu, m-am acomodat repedehappy
Bafta

| Alexia324 a răspuns:

La inceputul anului vei face cam ce ai facut in a IV-a dupa va incepe un pic mai greu dar te vei acomoda! Bafta!