| aleexxuuutzaa a întrebat:

:*

Sunt in clasa a VIII-a si sunt cam nehotarata in alegerea profilului pentru liceu.Eu as alege filologie bilingv englez, filologie simplu sau stiinte sociale.Insa sunt nehotarata.as merge pe bilingv, dar nu stiu daca as lua acel examen.Voi ce parere aveti despre aceste profiluri? Care vi se pare mai usor? (de mate-info si stiinte ale naturii nici nu vreau sa aud )

Multumesc! :*

3 răspunsuri:
| KinokoஐKee a răspuns:

Pai eu ti-as sugera sa te duci la filologie pentru ca e mult mai bine.Eu voi merge tot la filologie pentru ca e mult mai bine.am si niste cunostinte care au fost la filologie asa ca asta e alegerea mea.

| nonameih0000 a răspuns:

Eu aleg stiinte sociale. La filologie trebuie sa fii cam expert la engleza si alte limbi straine. Daca crezi ca te descurci, te poti duce! Bafta happy

| ioana181 a răspuns:

Examenul de bilingv se ia usor, il iau cam toti care se duc. KinokoஐKee - penibil raspuns, nu mergi la filologie doar pentru ca e mult mai bine. daca vrei sa iti fie "mult mai bine" la filologie, trebuie sa aduci argumente mereu despre orice esti intrebat. nu stiu cum este la sociale, dar la filologie trebuie sa inveti bine istorie (e obligatorie la bac), daca esti la bilingv faci 6 ore de engleza/saptamana, profesorii de fizica/chimie/mate o lasa mai moale.