| LifeIsColour a întrebat:

Hei,TPU,sunt la liceu, in clasa a 11-a si am inceput sa-mi fac planuri de viitor,in legatura cu o viitoare meserie.Mi-ar placea sa studiez in Anglia,nu neaparat pentru ca"e la moda",ci pentru ca ai mai multe oportunitati de viitor,iti poti gasi mai repede un loc de munca,nu trebuie sa te confrunti cu frustrarea si neajunsurile din Romania, ori sa inveti si sa ramai cu diploma de absolvent al unei facultati in vitrina.As vrea sa urmez o facultate de film,am inteles ca scoala Metfilm este foarte cunoscuta si vazuta cu ochi buni,insa dupa terminarea facultatii nu stiu ce sanse as avea sa primesc roluri in filme,mai ales ca nu am experienta anterioara,acumulata in liceu si probabil oricine aspira la o meserie atat de bine platita, mai ales in strainatate.Voi ce parere aveti? happy

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In orice tara ai fi, diploma ramane in vitrina daca nu stii ce sa faci cu ea

| LifeIsColour explică (pentru suntserios):

Nu am spus ca nu stiu ce as face cu diploma,am spus doar ca,cel mai probabil, studiile intr-o tara straina iti ofera alte posibilitati, asta pentru ca iti poti gasi mult mai usor un loc de munca in tara respectiva dupa terminarea facultatii, daca esti bun in domeniul ales, desigur.In Romania stim cu totii care e situatia actuala, nu are rost sa dezvolt subiectul, nici nu imi face placere.Mersi oricum!