Ai dreptate pe alt cont se luase unu' de mine ca de ce pun atatea intrebari si nu ma mai lasat in pace si a trebuit sa-mi fac alt cont.Sau ieri d eexemplu cand eu am intrebat ceva si unu' mi-a raspuns fara sa aiba vreo legataura cu intrebarea.
Acceasta campanie ar trebui sa dispara pentru ca aceasta a aprut in urma unor intrebari puse de niste copii care la varsta lor nu au ce cauta pe acest site ei nici macar nu gandesc matur.
Siteul a aparut pur si simplu din neant chiar daca unii ca Raluca isi inchipuiesc ca ei au fost pionul principal dar problema e ca tot din neant le-a venit ideia si deci totul apartine neantului chiar daca ne-am inspirat din nu stiu ce siteuri internationale. Oamenii se string mereu linga o oaza, linga un loc placut dar hai sa lasam placutul asta sa vina din natural nu sa-l impunem la dreacu ca ceva impus nu rezista.
Ai dreptate! Toti trebuie sa fimi impreuna, ca niste frati!
Suntem un colectiv foarte mare!
Si ai foarte mare dreptate SmileyyXD
.
Eu una te sustin
Si am si o idee : Cei care injura sau fac intrebari de.astea fara sens adminii sa. le blocheze contul`.
Oare de ce se numeste TPU?
Sa fim toti pentru unul!
Daca unul are nevoie de ajutorul nostru si cineve de ex. zice cam asa : -Vedeti de trebuie,. sau ne ma priveste pe mine si chestii de.astea inutile!
Fratilor atunci de ce va mai faceti cont? sa va holbati la el ?
Ajutati daca aveti cont!
Eu una sunt de parere ca SmileyyXD are dreptate in privintsa ca in ziua de astazi multi au tupeu si nesimtire!
Adi1987 întreabă: