| spiniii a întrebat:

Hei...trebuie sa fac tema la romana si nu am nici o idee.trebuie sa imi scriu opinia despre "studierea religiei in scoli".[care din punctul meu de vedere dezvolta comportamentul copiilor precum si integrarea acestora in societate prin simplul fapt ca ne face mai buni]. dar chiar nu stiu ce sa mai scriu.idei?batting eyelashes

5 răspunsuri:
| 이벨 a răspuns:

Citeste mai multe articole cum ar fi asta:
http://www.avocatnet.ro/......ontra.html

Apoi formeaza-ti o opinie. :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neata.
Mie nu prea imi vin idei pe la ora asta, dar sper sa te ajute catusi de putin laughing
-religia ne invata sa fim oameni cinstiti
-la orele de religie studiate in scoli invatam rugaciuni care le putem rosti in fata icoanelor
-studierea religiei in scoli ne ajuta sa ne dam seama de pacatele care le-am facut.

| Scuturici a răspuns:

E exprimarea opiniei, corect? Eu as spune ca nu sunt de acord, avand in vedere ca eu nu invat nimic din cauza copiilor care fac galagie si a profesorului care nu poate stapani copii. Oricum famillia are sarcina de invatare a copilului privind religia, ca obicect de studiu. Majoritatea chestiilor pe care ni le spune la ora le stiu deja si ar trebui sa le stie si ceilalti fiindca sunt elementare.
Poate am gresit spunand astea. Sunt sigura ca exista profesori mai buni pe la alte scoli care te invata ceva nou si util.

| spiniii explică (pentru Scuturici):

Sunt profesori destul de ok dar la mine in scoala e cam la fel ca la tine.clasa mea e ultramegagiga-galagioasa.si sincer nu numai la religie nu putem fi atenti ci la toate orele.[materiile]

| Scuturici a răspuns (pentru spiniii):

Atunci scrie asta in compunere. Eu am scris ceva asemanator si profesoara mi-a respectat opinia, ba chiar a fost de acord cu ea. Oricum nu te poate contrazice nimeni. Nu are dreptul, e parerea ta.