| Annais a întrebat:

Hei! Voi ce credeti ca va pica la Bac la istorie poimaine? Pe ce va bazati mai mult?
:*

Răspuns Câştigător
| alexandra1993 a răspuns:

Relatiile internationale in secolul al 20-lea, Romania postbelica, Razboiul Rece, Stalinism, Comunism si dizidenta anticomunista ...parerea mea.

La romana am prezis ca va fi un poem de factura romantica si asa a fost, am ramas uimita cand am vazut cerinta subiectului al 3-lea.

Acum, nu stiu daca ceea ce cred eu se va adeveri. Vedem peste doua zile!

Succes!

| dianadiana18 a răspuns (pentru alexandra1993):

Alexandra,astea sunt parerile tale sau te bazezi si pe ceva?
nu te supara ca intreb, dar aud atat de multe variante si nu stiu ce sa mai cred.
vad ca la romana spui ca ai prezis, sper sa ai dreptate si la istorieee.
si daca mai ai unele informatii sa le impartaesti cu noi.
imi este tare fricaaa de istorielaughing

| alexandra1993 a răspuns (pentru dianadiana18):

Ma bazez pe probabilitatea pe care o are fiecare varianta de a fi aleasa... tema aceasta fiind cea mai complexa va fi cuprinsa in mai multe variante, deci, exista o probabilitate mai mare ca sa fie extrasa varianta care sa contina aceasta tema (la eseu ma refer, la subiectul al treilea).Nu stiu daca am explicat prea bine, sper sa intelegi ce vreau sa zic.

Da am inteles.
ai dreptate in ceea ce spui.
mersi pentru raspunshappy
sper sa auzim de bineeeesad

| Marioanaaa a răspuns (pentru alexandra1993):

Anul asta ce crezi ca se da la romana si istoriee?

27 răspunsuri:
| nosferatu15 a răspuns:

Hey, poti face o prezicere si pentru acest an?laughing apropo, cat ai luat la bac? Anul asta voi da si eu la romana, istorie si geografie si as vrea sa stiu ce metode de invatare ai folosit...mie se pare foarte greu la istorie

| TAzOVsKY a răspuns:

Si eu am maine Bacu' si ma rog sa cada ceea ce a preconizat Alexandra1993...si apropo, cuntem de odata :d. Voi va bazati pe formarea statelor medievale? pe romanitate?
straight face

Relatiile internationale in secolul 20.

Ati vazut ca am avut oarecum dreptate si la geografie. Au fost intrebari legate de Franta, Marea Britanie si Germania.Comparatia intre Franta si Ucraina, comparatia intre clima Londrei si clima Moscovei, iar la sfarsit caracterizarea Germaniei. big grin

| truelover a răspuns:

Buna! Si eu sunt de aceeasi parere, Relatiile internationale in secolul XX, m-am lovit foarte des de acest subiect si presimt ca acesta o sa fie, sper! Mult succes!

| truelover a răspuns:

Dar ma indoiesc putin in privinta acestui subiect, pentru ca a cazut si anul trecut. Care sunt sansele sa cada din nou?straight face

| alexandra1993 a răspuns (pentru truelover):

Aceasta este doar o probabilitate, o presupunere, dar bineinteles ca trebuie sa stii toate cele noua teme din programa de bac.Aaa, mi-am amintit ceva, profa mi-a zis ca tema despre "Constructia democratiei postdecembriste" nu mai este in programa de anul acesta chiar daca titlul inca figureaza.Voi ati invatat-o?

| truelover a răspuns:

Nu, nici nu m-am intalnit cu o astfel de tema.

| truelover a răspuns:

Dar Formarea Romaniei Mari? de asta ce ziceti?

| Annais explică (pentru truelover):

Nu stiu ce sa zic de formarea Romaniei Mari...dar si eu sper sa fie cum a spus Alexandra1993.
Presupun ca o sa vedem maine ce o sa fie. Succes!:*

| alexandra1993 a răspuns (pentru Annais):

Am avut dreptate...din nou! big grin....acum urmeaza geografia si prevad multe intrebari legate de Marea Britanie, Franta, Germania + cerinte de genul "Explicati formarea tarmurilor cu fiorduri din Peninsula Scandinava", "Argumentati importanta canalului Dunare-Marea Neagra pentru Romania" etc happy Voi ce credeti?

Nu mai pot spune decat:sa mai postezi ce intrebari vor pica...ca vad ca ai dreptateeee.sa speram ca asa va fi si la geografielove struck.deciiii...mai asteptam parerile talehee hee

| Annais explică (pentru alexandra1993):

De acord cu dianadiana18.
Sper sa ai dreptate si de data astahee hee
Parerile tale sunt bine-venite.:*

Ma bucur ca sunteti de acord cu mine.Eu pur si simplu nu stiu cum le nimeresc/prevad, sunt uimita de mine...dar asta nu inseamna ca trebuie sa va luati dupa ce spun eu, repet astea sunt doar pareri, daca am nimerit si la romana si la istorie nu inseamna ca la geografie va fi la fel.Cu toate astea ar trebui sa mai cititi cae ceva despre Marea Britanie/Franta/Germania, nu se stie, poate chiar voi avea dreptate si a treia oara, mai ales ca se spune "a treia oara e cu noroc" big grin

Suntem de acord cu tine. poate a treia oara e cu norochappy.iti mai asteptam postarile despre subiecte posibile.

Sa va mai spun inca ceva, in ultimul timp m-am tot lovit de intrebari despre Bosnia si Hetegovina, Slovenia si Macedonia. O alta intrebare des-intalnita este "Pe ce rau este asezata capitala Marii Britanii?", raspunsul fiind evident "Tamisa".Am mai gasit o comparatie intre Alpii Scandinaviei si Muntii Caucaz...

| truelover a răspuns:

In principal la geografie, si in clasa XIII si la Bac, primele subiecte includ harta muta, prima cu Romania in care trebuie sa stii orase, rauri si unitati de relief, de asemenea se cer si tipuri de resurse gasite intr'o unitate precizata. La a 2-a harta cade Europa, in care ti se cere sa precizezi tari, capitale si cele mai importante rauri, de obicei cele care strabat capitale. Eu m-am axat mult pe chestiile astea.

| alexandra1993 a răspuns (pentru truelover):

Primul subiect cuprinde harta muta si cerinte referitoare la Europa, al doilea la Romania, iar al treilea este despre Uniunea Europeana. Eu am rezolvat cam 50 de variante si toate aveau structura asta.

| truelover a răspuns:

Aaaa, sa nu uit de mari, lacuri, peninsule, insule etc.

| truelover a răspuns:

happy scuze, am gresit eu ordinea...

| crysaaa a răspuns:

Anul trecut a fost Romania in perioada sec 19-inceputul sec 20. Nu cred ca anul asta o sa pice relatii internationale, cel putin eu am auzit din multe locuri de romanitate, comunism sau constitutii... Acum sa vedem.succes all!

| Ioana_Nedelcu_1993 a răspuns:

Am si eu o intrebare mai are rost sa invatam si primul razboi mondial sau revolutia din 48?

| marynnna a răspuns:

Eu am facut meditatii pana astazi..si ceea ce am auzit este ca se bazeaza de la proiect politic la relatii internationale..deci foarte mult

Întrebări similare