Bineinteles ca intotdeauna exista o sansa. Exista o sansa sa primesti mai mult dar exista si o sansa sa primesti ai mai putin. Depinde de ce-ai scris tu acolo. Succes!
Sansele cele mai mari sunt sa-ti ramana aceeasi nota. Sunt sanse mici sa ti-o mareasca cu peste 0, 50 puncte, daca diferenta este mai mica ramane nota actuala. Cat despre scadere n-are importanta.
Te ai uitat in barem? La mate nu e subiectivitate ca la romana, e mai clara situatia aici.Gandeste te inca o data latot ce ai facut in lucrare, daca sunt corecte rezolvarile tale si analizeaza baremul.Bafta!
De uitat, m-am uitat. Imposibil nu este, dar la cat de mult ghinion am eu ca altii au luat 5-ul care la simulare au facut de 2 si 3 si ma oftic ca as vrea si eu niste profesori mai cum se cade...
Este matematica. La romana, istorie sau alte materii umaniste raspunsurile sunt interpretabile pe un test. Insa, la matematica nota iti va fi modificata doar daca a gresit profesorul in corectarea testului. Sunt sanse foarte mari sa iti ramana nota la fel, sanse micute sa iti scada, si ceva mai mari sa iti urce.
Adi1987 întreabă: