| AndreeaBlack a întrebat:

Heii...am o mica,, mare problema.Nu inteleg nimic la matematica, parca e chineza pt mine.Peste o luna dau simularile si chiar nu stiu cum o sa ma descurc... Aveti vreo sugestie ceva...

5 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Uite-te putin pe youtube la videoclipurile cu lectii ale profului online:Ioan Ursu. Poate te ajuta putin.Scrie Ioan Ursu pe youtube.

Uite

https://www.youtube.com/user/profuldemate

SI incearca sa iti gasesti meditator care sa te faca sa intelegi,sa aiba rabdare si sa iti explice... daca nu,ultima varianta ar fi sa iti cumperi culegeri/manuale si sa iei totul de la inceput,sa inveti,sa trudesti,sa inveti intens ca sa intelegi lectiile,toate lectiile se leaga intre ele la matematica...:)

Daca poti, muta-te la profil uman.:) E mai bine pentru examenul de bac.:)

Si mai roaga prietenii, colegii sa iti explice macar putin.:)

Oricum fara meditator si lucru intenes, exersat, strofocat creierii nu se poate.Asa e matematica,grea, dificila si trebuie sa muncesti mult.
Eu insa sunt la uman, te-as sfatui sa te muti la uman, unde nu se pune accent pe matematica deloc.dar depinde ce vrei sa faci in viitor.

Succes maxim si nu dispera, daca nu intelegi matematica nu e un capat de tara.:) Alegi ceva umanist (o facultate umanista)pe viitor si gata:)

O zi buna

| Anca6991 a răspuns:

Daca 3 ani ai stat pe coada, te cred si eu ca nu intelegi nimic. Oricum nu te speria ca pana la vara ai timp sa inveti cat sa iei un 5, daca nu mai mult. Roaga pe cineva sa iti faca o lista cu ce e mai usor de invatat, gen progresii, determinainti, limite... Ia-le pe rand, nu incerca sa memorezi formulele ca asta e drumul spre esec. Iei fiecare tema in parte si te apuci sa cauti formulele pe care le scoti pe o foaie/caiet, incerci sa intelegi cam despre ce e vorba, dupa care cat mai multe probleme cu formulele in fata, astfel tot folosindu-le le vei invata mult mai usor si totodata, prin exercitiu, te deprinzi cu logica asta matematica. Pana la vara e timp, numai sa vrei si sa te tii de treaba. Iti va fi greu la inceput dar na, nimic nu e usor. Si vezi ca mai sunt niste lectii de mate aici: https://www.youtube.com/user/profuldemate. E bun omul, o sa te ajute si asta cand te impodmolesti. Bafta!

| Gabriell1992 a răspuns:

Du-te la meditatie, lasa nota de la simulare, nu ai cum sa o mai salvezi, incearca sa salvezi nota examenului final. In afara de meditatie, iti recomand sa lucrezi cat mai multe exercitii pe baza celor invatate la meditatie, fa in fiecare zi cateva exercitii, nu trebuie sa faci intr-o zi 100 ca sa scapi.

| AndreeaBlack explică:

Mersi...sper sa dea roade...

| AndreeaBlack explică:

Eu sunt inca in clasa 8, si nici nu ma gandesc sa dau la mate-info sau ceva de genu...merg la filologie...sau stiinte sociale...mersi pentru sfaturi! happy