| Anonimzece a întrebat:

Heii, am sa va pun o intrebare ...cum vi se pare sistemul de invatamant din Anglia fata de cel din Romania, puteti specifica si de ce?
Multumesc

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai diversificat, usor altfel daca invatamantul e mahmur si nu are scanteia amuzamentului omul nu invata si iese neinvatat.

| nechiforboss a răspuns:

Sistemul de invatamant din Marea Britanie este total diferit fata de cel din Romania.In Marea Britanie educatia copilului incepe de la gradinita unde se poate merge si de la varsta de 3 luni, invatamantul gratuit incepand insa de la 5 ani.fiecare copil(indiferent de nationalitate)are dreptul la 15 ore gratuite pe saptamana pentru a merge la o gradinita din zona. Dupa aia la scoala ai loc gratuit la scolile de stat. Cele mai multe sunt mixte(baieti si fete) dar sunt si scoli unisex.Sunt si scoli speciale pentru o specialitate anume.In Romania iti poti alege domeniul pe care vrei sa-l urmezi de-abia cand ajungi la faza invatamantului secundar superior(liceu; scoli de arte si meserii). Parerea mea este ca sistemul de invatamant din Anglia este mai bun decat cel din Romania.De ce? am specificat mai sus facand astfel o comparatie.

| Yusuke6 a răspuns:

Este mult mai frumos, deoarece copiii tot daca fac mai multe ore, fac si pauze de masa, dar nu de 10 minute. De exemplu :'Merge dimineata la scoala, dupa ce termina scosla merge acasa si mananca apoi merge iar la scoala pentru ultimele ore.