| allexxys a întrebat:

Heii.Buna:*:*

Vreu sa stiu si eu, pe ce materii se pune accent la liceu, la stiinte ale naturi!
Ca... chiar vreau sa stiu si eutongue

38 răspunsuri:
| Anonymous1995 a răspuns:

Eu sunt la stiinte alea naturii, poti sa-ti spun sincer ca daca te pricepi la biologie si chimie n-ai probleme, deci, accentul e pe biologie-chimie big grin

| zuzualina a răspuns:

Fizică Biologie Chimie
Şi putin pe matematica
Şi faci câte putin din toate materiile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna happy Chimie si biologie cel mai tare, iar fizica putin mai putin.

| allexxys explică (pentru Anonymous1995):

OMg...straight face
Haha. ma descurc perfect.[Glumeam:p] pai din cate stiu Stintele astea, fac parte din profilul real. mate. nu e o materie accentuata?

| Anonymous1995 a răspuns (pentru allexxys):

Am facut pana acum (acum am trecut clasa a 12-a) cate 4 ore pe saptamana

| allexxys explică (pentru zuzualina):

Dragutz. dar nu pentru minestraight facestraight face
pf... nu trebuia sa aleg aceasta filierabig grin

Si... se invata... adica..totusi sa nu fie prea greu, dar totusi.
Biologia, chimia si ce mai e pe acolo... sunt grele? adica le prinzi greu?

Sper ca intelegi ce vreau sa zic...big grinbig grin

Da,inteleg,dar aici depinde si de profesori, daca tie iti place sa inveti, daca ma crezi eu nu am invatat mai mult de 5 lectii la biologie anul' trecut, dar am terminat cu media generala 8.30.

| allexxys explică (pentru anonim_4396):

laughing ce tare. "putin mai putin" rolling on the floor bv, sa stii ca m-ai lamurit. cu "replica" astabig grinbig grin

Pai... nu pot sa zic ca ma "omor" dupa invatat dar totusi. trebuie nu?
Ok! biologia. e mai usoara.
Chimia? cum ti-a mers?

Era sa raman corigent laughing), dar mie unul nu-mi place scoala, nu stiu de tine tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru allexxys):

laughing))) Ce sa zic... Cu placere laughing

"era"... dar. totusi, nu ai ramas... deci. "ultima suta de metrii" sa spunem ca te-a ajutatbig grin
Na. invat, nu am avut probleme cu corigentele. pana acumstraight facestraight face
mai am o intrebare...--> Pot sa ma transfer la alt profil?batting eyelashes

Da,dar doar dupa ce se termina primul semestru

Mersi, Mersi!
E bine ca te-ai convins ca m-ai ajutat.winking

Pai si mai inainte de ce nu?

Ce,, daca trece un semestru poate te razgandesti, si nu vrei sa te mai muti?

Pai ai un semestru la dispozitie, daca nu reusesti sa te adaptezi, sau pur si simplu nu-ti place, poti sa te muti, fara sa mai diferentele(odata ce treci in clasa a 10-a trebuie diferentele)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru allexxys):

laughing Nu inteleg ce vrei sa spui... sigh Daca am fost baiat rau: puppy dog eyes Iarta-ma, nu se va mai repeta sad puppy dog eyes, iar daca am fost smecher (Baiat bun): b-) Ai em Sou Gudwinking (I am so good)

| zuzualina a răspuns (pentru allexxys):

Chimia e grea... fizica de XI - XII depinde de profesor cât insista pe ea. Cea de 9-10 e fizica de 6-7 mai avansata ce-i drept.(m-am referit laclasa )
Biologia doar daca iţi place si vrei s-o înveti...
Mai mult ca sigur cu matematica vei avea probleme... poate si economia, logica, antreprenoriala, filosofia...

Pana la "poti sa te muti", am intelesbig grin dar mia departe ...sunt total pe di'nafara
Mai exact.; ce diferente?

P.S... laughing cred ca te-am innebunit cu toate intrebarile mele.batting eyelashes

Nu draga. ai fost "good"... big grin sau cel putin asa credstraight facestraight face>.
Oricum... replica aia. e chiar foarte tare, :X

| Roman_Patricia_1986 a răspuns:

Profilul de stiinte ale naturi au ca si componente principale, chimia, fizica, biologia si matematica. Acest profil este un amestec intre profilul real si cel uman.

| BluishAngel a răspuns (pentru allexxys):

Buna happy Poti sa te muti si mai devreme. De preferat, e fix in vara, acum. Poti merge in orice zi la scoala unde te-ai inscris, te duci la secretariat, spui ca vii a 9a si ceri o fisa de transfer la alt profil. O completezi si te transferi. Ma gandesc ca nu vrei sa astepti un semestru intreg, plus ca atunci or sa trebuiasca si diferente. Mai simplu e acum. Grabeste-te! Mult succes! big grin

| allexxys explică (pentru Roman_Patricia_1986):

Mersi mult:X
Pt. explicatie.

| allexxys explică (pentru BluishAngel):

Stai... ca nu am inteles... adica pot sa ma mut si mai devreme de un semestru?
Si daca da, atunci cand?
Cand incep scoala, sau acum?
Lamureste-ma plzz, ca e important pentru minehappy

| BluishAngel a răspuns (pentru allexxys):

Poti sa te muti si inainte de inceperea scolii, adica in vacanta asta de vara. Procedezi cum am zis mai sus. Daca ti-ai dat seama ca nu iti place profilul asta, nu mai are rost sa astepti sa inceapa scoala. Cand ai timp, du-te la liceu si rezolva problema ( vezi etapele care ti le-am zis ) Succes happy

| SparkleO a răspuns:

Salut. in principal pe matematica biologie si chimie. si fizica, dar mai putin.

| tuGatita a răspuns:

Nu te speria. am terminat acest profil. cu bine. si nu m-am omorat cu invatatul. Fizica mi-a dat batai de cap..era sa raman corigenta, nu am ramas...chimia daca profesorul e bun si tu vei fi buna. iar biologia am invatat-o singura pentru ca profa era o idioata. si am trecut si de bac si de tot. faci 4 ore de romana si 4 de mate m2. daca esti atenta la ore vei prinde si matematica. nu e grea. (de fapt, a 9a si a 10 e mai grea zic eu). in clasa a 9a am facut 3 ore de fizica (ce chin).dar nu e neaparat sa fie asa si la tine. ideea e sa inveti macar cat de cat. si de mutat la alt profil nu te sfatuiesc. pentru ce vei putea urma mai usor o facultate de medicina/ ramura a medicinii. eu sunt la balneo acum. si imi vine mai usor pentru ca mai stiu cate ceva! in afara de medicina si informatica, nimic nu mai e de viitor!

| Athée a răspuns:

Eu sunt la acest profil, si matematica ne omoara, 7 ore pe sapt. 4 + 3 ore opt. matematica. Chimie 3-4 ore. Biologie 2 ore. Fizica 2 ore. Romana 3-4 ore. Deci cam asta e chinul.

| allexxys explică (pentru BluishAngel):

Tr. sa mai mearga si unu dintre parinti cu mine?
Sau pot sa ma duc eu singura?

P.S. Tr sa mai duc ceva? atunci cand tr sa ma transfer?
Gen:. Buletin, certificat etc!?