Daca ai media/nota de la admitere egala cu cea a altui coleg, repartizarea se face in functie de nota de departajare. Nota asta difera de la o facultate la alta. La noi a fost admitere cu examen, iar nota de departajare era media de la BAC (care altfel nu avea nicio treaba cu examenul nostru de admitere). Trebuie sa cauti pe site-ul facultatii unde sunt scrise detaliile legate de admitere (eventual Ctrl+F+"departajare" sa il gasesti usor in pagina). Posibil daca e ceva facultate de profil filologic si ai avut media de la BAC egala cu a altuia, se ia in considerare nota de la romana ca departajare. Chiar daca ai celelalte note mai mari, nu ai ce face.
Este vorba despre ase, unde media se face 70% media de la bac cu 30% media din toti anii de liceu, iar media mea de admitere mi-a ieșit 7 și ceva, este posibil ca acel 6, 45 sa fie nota de departajare im cazul in care am aceeași medie cu a altui candidat?
Pai daca e media de departajare clar e alta decat cea de admitere, dar trebuie sa cauti detalii la ei, pentru ca difera de la o facultate la alta. Poti suna maine dimineata la secretariat sa intrebi detalii
Mulțumesc frumos!
Cu drag.
Depinde de la o facultate la alta. Sună urgent la secretariat sau comisia de admitere să afli, poate e ceva greșit și ajungi să fii repartizată greșit, mai bine întrebi să fii sigura.
anonim_4396 întreabă: