| Maaariiiiiaaaaa a întrebat:

:* Ce parere aveti daca o fata ar vrea sa mearga la un liceu militar? Vreau sa lucrez in domeniu politiei criminalistice. Majoritatea ma felicita de ambitia mea si imi spun ca sunt rare persoanele care isi doresc asta.

Răspuns Câştigător
| MyNameIsCata a răspuns:

Liceul militar este total diferit de ceea ce vrei tu sa faci.Liceul militar te pregateste pentru academia militara. Daca ai facut liceul militar esti obligat sa mergi la academie. Daca nu esti printre prima vei fi repartizata in unitatile din toata tara.Te safatuiesc sa nu dai la liceul militar.Conditi care te lasa cu gura cascata, 50 flotari pe pedeapsa, trezire la ore fise gen 6; 00 si inviorare. Daca intarzii 3 minute esti pedepsit cam rau. Daca nu inveti bine nu mai dai pe acasa 1 luna-1 luna jumate.Sunt 3 unitati in tara:Breaza, Campu-Luungsi Alba-Iulia.Eu am dat la Alba Iulia.Ai probe de sport, test psihologic si test din romana mate.Toate sunt ELIMINATORII.Eu am facut pregatiri din inainte. Daca vrei sa dai si tu fa pregatiri din timp.Atentie nu vei ajunge ceva in domeniul politiei crimnalistice doar in domeniul militar. Funda?

| Maaariiiiiaaaaa explică (pentru MyNameIsCata):

Crezi ca la campina sunt aceleasi conditii? laughing Chiar si pentru fete? :O laughing

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O parere destul de buna, te felicit si eu pentru ambitie

| Pitzipoanca a răspuns:

Eu n-o sa te felicit - stiu ca doar vanezi complimente.
Liceul militar nu are absolut nicio legatura cu criminalistica.

| Maaariiiiiaaaaa explică (pentru Pitzipoanca):

Draga mea, nu vanez compimente, stai tu linsitita. Si nu ai cum sa spui ca stii. Nu esti in mintea mea. Poti spune ca doar crezi. tongue Si nu aveam nevoie de felicitarile tale. tongue Daca nu te duce capul sa dai un raspuns folositor, eu zic sa te abtii. tongue Ca sa nu te faci de ras si celorlalte persoane care posteaza intrebari. tongue

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Maaariiiiiaaaaa):

E greu sa scrii corect in limba romana, nu? Uite, pentru linistea ta, am trecut de varsta la care imi pasa ce cred strainii despre mine. Ti-am dat singurul raspuns folositor: nu are nimic de-a face liceul militar cu criminalistica. E ca si diferenta dintre pilula si prefectura. Da' tu, pe langa ca cersesti complimente, ai si nevoia sa fii lingusita. happy