| Raynbow a întrebat:

Heii, ma puteti ajuta cu ceva? As dorii ca de la anu sa devin eleva a Colegiului Militar Liceal "Mihai Viteazul" Alba Iulia, desii imi doresc asta de mica ma sperie unele lucruri auzite de genul ca telefonul mobil ne este confiscat pe tot parcursul anului scolar si ca nu putem merge acasa decat in vacanta de vara, imi este putin teama si pt probele sportive si teoretice dar nu prea rau, am incercat sa caut regulamentul Colegiului insa nu l-am gasit, printr-un mail am incercat sa il obtin chiar de la personalul Colegiului insa acestia mi-au raspuns ca regulamentul este intern si nu este destinat publicului, ce credeti, trebuie sa ma tem de tot ce am zis, adica este adevarat, a mai fost cineva acolo pana acum, e chiar atat de rau? Help me please!

4 răspunsuri:
| laviniabeluska11 a răspuns:

Ai făcut o alegere foarte bună. Programul este foarte strict, dar te formează pe tine ca si persoana.Se intra greu acolo, dar nu este imposibil.Ca fata ar trebui sa ai o medie minimă de admitere undeva peste 9, 7.Probele sportive nu sunt atat de drastice daca ai făcut sport cat de cât, iar testele psihologice le poate trece orice om normal la cap. Odată admis ai viitorul asigurat.Trezirea dimineaţa, ore de instrucţie, antrenament...Esti împins de la spate! Ai voie sa iesi in oras doua ore după amiaza, dar învoirile se fac dupa note mai mult.

| Raynbow explică:

Ai fost acolo? E adevarata faza cu telefonul? Daca da cum luam legatura cu familoa?

| darrio2007 a răspuns:

Daca este colegiu militar, deci armata, ce ai vrea? Sa stai pe net toata ziua? Acolo se dau ordine.Care trebuiesc indeplinite.

| Raynbow explică:

Eu nu am intrebat daca pot sa stau toata ziua pe net, am intrebat cum putem lua legatura cu familia, citeste apoi raspunde daca nu mai bine taci!