Te poti inscrie si daca nu iei peste 5. te poti inscrie si daca ramai in sesiunea din toamna
Pai faza e ca eu sunt printre cele mai bune in clasa, dar la matematica sunt praf..si umbla vestea ca daca nu treci ambele examene cu note de peste 5 nu te poti inscrie la liceu O.o
Nu este adevarat....la liceu intra toata lumea deoarece daca iei la ambele examene 5(sau mai putin), media lor(aritmetica) se aduna cu media tuturor mediilor anuale din clasele a 5a, 6a, 7a, si 8a si cu aceste doua medii se face inca o medie care rezulta nota cu care vei intra la liceu. Daca aceasta medie este mai mica de 7 sau 6 s-ar putea sa repeti clasa a 8a. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Pai faza e ca am auzit ca nu se mai face asa, ci ca acum trebuie sa treci ambele examen. Nu e problema cu mediile 5-8 toate mediile mele sunt peste 9.50 iar examenul la romana il trec cu nota f mare.Problema e la matematica, pentru ca la noi la scoala pana in acest an nu s-a facut matematica cum trebuia, pentru ca am avut un profesor cam alcoolist si punea note pe ochi frumosi, asa de invatat nimic
Nu, nu este adevarat. Te poti inscrie la liceu si cu media sub 5, exista licee la care poti intra si cu media 3 doar ca sunt licee slabe.
Te poti inscrie chiar daca ai mai putin de 5 dar la un liceu nu asa bun