| ღdeutzaღ a întrebat:

Heii.okey sunt clasa a8a si ma paste examenele..Am auzit ca daca nu iei peste 5 la ambele examene nu te vei putea inscrie la liceu, ce naiba este si cu prostia asta.E adevarat?
E chestia ca la noi la scoala nu s-a facut matematica pana anul asta..Nu va povestesc ce s-a intamplat pentru k nu vreau sa va plictisesc..Deci care i.mi poate spune ce se intampla in Romania asta cu admiterea la liceu? X_x

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te poti inscrie si daca nu iei peste 5. te poti inscrie si daca ramai in sesiunea din toamna

| ღdeutzaღ explică (pentru anonim_4396):

Pai faza e ca eu sunt printre cele mai bune in clasa, dar la matematica sunt praf..si umbla vestea ca daca nu treci ambele examene cu note de peste 5 nu te poti inscrie la liceu O.o

| teodora24 a răspuns:

Nu este adevarat....la liceu intra toata lumea deoarece daca iei la ambele examene 5(sau mai putin), media lor(aritmetica) se aduna cu media tuturor mediilor anuale din clasele a 5a, 6a, 7a, si 8a si cu aceste doua medii se face inca o medie care rezulta nota cu care vei intra la liceu. Daca aceasta medie este mai mica de 7 sau 6 s-ar putea sa repeti clasa a 8a. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| ღdeutzaღ explică (pentru teodora24):

Pai faza e ca am auzit ca nu se mai face asa, ci ca acum trebuie sa treci ambele examen. Nu e problema cu mediile 5-8 toate mediile mele sunt peste 9.50 iar examenul la romana il trec cu nota f mare.Problema e la matematica, pentru ca la noi la scoala pana in acest an nu s-a facut matematica cum trebuia, pentru ca am avut un profesor cam alcoolist si punea note pe ochi frumosi, asa de invatat nimicsad

| acdc a răspuns:

Nu-i adevarat poti sa te inscrii la liceu si (eu sunt a 8a)

| ღdeutzaღ explică (pentru acdc):

Pff..thx mi.ati luat o piatra de pe inimalaughing

| crankypoof a răspuns:

Nu, nu este adevarat. Te poti inscrie la liceu si cu media sub 5, exista licee la care poti intra si cu media 3 doar ca sunt licee slabe.

| Iepuras_Iepuras_1999 a răspuns:

Te poti inscrie chiar daca ai mai putin de 5 dar la un liceu nu asa bun