Munca, munca si iar munca. Cum altfel? Cum vrei sa scapi de neatentie, daca nu prin exercitiu?
In primul rand, nu te agita.Am avut toti examen.Eu sunt a 9-a.Nu e asa catastrofa cum pare.O sa treaca si te vei descurca, ca orice elev.Dar uite un sfat esential pe care ti-l pot da, Desi si media e importanta, NU INVATA PENTRU NOTE.Notele sunt doar niste cifre scrise pe foi, nu te ajuta cu nimic, iar daca te coplesesc iti fac rau.Tu invvata PENTRU TINE, ca sa intelegi, ca sa te ajute pe viitor si ai sa vezi ca lucrurile se vor regla singure.
Se mai intampla sa avem si zile proaste, matematica este cea mai grea materie, atunci cand crezi ca o stapanesti 100% apare cate un exercitiu care-ti demonstreaza contrariul, pe langa aceste lucruri se intampla sa gresim si din neatentie, acest lucru se intampla din cauza ca nu suntem suficienti de concentrati, e bine ca atunc cand faci exercitii sa fi cu mintea limpede, sa fi fresh. Eu cred ca esti o fata desteapta dar se intampla sa mai ai si zile rele, asta e , dar incearca sa nu te mai gandesti la asta si sa te pregatesti in continuare, cu entuziasm si perseverenta si sa fii concentrata la exercitii atunci cand le faci.
Curiosul999 întreabă: