Buna!
Am terminat liceul ala anul trecut. Depinde ce sectie te intereseaza. Mie mi-a placut mult liceul, are tot ce ii trebuie, e renovat, profesorii sunt ok. mai sunt si exceptii dar nu le poti avea pe toate. Te invata, daca nu stii, iti explica. Sunt calculatoare bune, cantina, exista si o biblioteca chiar langa liceu, sala de sport e mare. Iti pot spune si unde poti sa chiulesti, fiecare centimetru. Spune-mi ce anume vrei sa stii si iti spun.
Pai, eu vreau la stiinte sociale, adica am media 9.24 si anul acesta la stiinte se intar cu 8.95. as avea sanse sa intru? adica, din clasa a sasea mi-a placut mult liceul.
Eu am terminat intensiv informatica. Da, eu zic ca intri sigur, ai medie buna si daca ultima a fost 8.95, stai bine. Ai stiut de mult timp ce vrei. Eu m-am decis la sfarsitul clasei a 8a. Chiar n-am regretat ca am venit aici. Mi-a placut.
Multumesc muult :*
N-ai pentru ce. Daca mai ai intrebari legate de liceu, te ajut. Cand ai nevoie, imi trimiti un mesaj. Mult succes. :*
Mutumesc din nou >
Si eu vreau sa aplic aici si vreau sa stiu daca e adevarata aceasta aberatie despre oua, desi eu nu cred: http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=71954
Se face sex în toaleta şcolii sau pe terenul de sport? Dacă da, e bun. Du-te acolo.
Hei. si eu am terminat a8a. si vreau in Cantemir la Stiinte Sociale. tot cu media 9, 24 am terminat ) daca vrei sa vb. lasa-mi un id/fb
Ti-am lasat mesaj cu Facebookul meu. :3 bine, link-ul. L-ai primit?
Dap
Isvziwbdj întreabă: