Deci, daca n ai ramas o data pe vara in liceu inseamna ca l ai facut degeaba
Si eu am ramas corigent si n am patit nimic, asta te motiveaza sa inveti si oricum o sa te treaca in vara chiar daca stii sau nu ceva la mate
Oricum, teza e doar 25% din medie deci nu prea conteaza
Lucreaza acolo ca nu e asa complicata matematica, profesorii doar va sperie
Sunt in a7a. Eu vreau sa stiu doar daca am sanse sa trec si sa nu raman corigenta pe vara
Deci tu chiar iti faci griji pentru clasa a 7 a?
Clasa a 7 a e nimic, vorbeste cu profa, imprieteneste te cu ea si mai lucreaza si tu putin ca sa ii arati ca ai bunavointa
O sa treci
Mă,am avut un coleg care într-un SINGUR SEMESTRU a luat 5 de 2 si n-a rămas pe vară Dacă înveți, te străduiești, sigur o sa te treacă. Eventual o să-ți mai dea o notă de la ea ca să-ți iasă media(asta dacă meriți)
Chiar dacă rămâi pe vară, nu e mare scofală, oricum repetent nu rămâne nimeni, niciodată, poate în cazuri foarte rare.
Baftă!
Logic ca o sa treci daca invetii si ai buna vointa.
Niciodata nu e prea tarziu pentru a indrepta unele greseli :*
Chiar crezi? Nici macar profa nu imi mai prea da sanse desi mi-a zis ca o sa ma mai asculte. Si din cate am auzit azi nu se prea poate trece cu 3 in teza. Eu m.am gandit doar ca daca iau note mai bune si invat mai mult o sa fac sa imi iasa media si o sa repar tot dar nu stiu daca e o idee buna.
Da uite si eu am luat 5 in teza dar am un 7 si un 8
Si daca nu vrea sa te mai asculte roag-o pe mama ta sa vina sa vorbeasca cu ea ar trebui sa inteleaga
Pai, de ascultat a zis ca ea ma asculta daca vreau. Da mi-a zis ca nu prea am sanse cu acel 3. Eu doar m.am gandit ca daca iau note bune o sa repar tot dar nu stiu daca e bine ce gandesc