1.Toate in afara de desen si muzica+3 module(patrimoniul unitatii, organizarea unitatilor economic, calitatea produselor si servicilor) iar dupa clasa a 10-a se scoate fizica biologia si chimia si o sa ai 8 module
2.Sunt multe de vorbit cu colegii noi, de exemplu puteti vorbi de scoala generala, cum a fost, cum erau profesorii, colegii etc
3.Nu trebuie doar daca vrei, eu am mers singura.Nu imi place sa vin cu mama sau cineva, ma descurc.Iti cauti colegii in curte si intrebi daca asta e clasa x, o sa-ti raspunda si o sa mergeti impreuna in clasa
Eu sunt la economic, daca mai ai intrebari trimite-mi mesaj
Merci de raspunsuri , in ce clasa esti?
Trec a 11 a
A, da as mai avea o intrebare . Am auzit ca se face multa teorie, si ca e foarte mult de invatat e adevarat?
Da,este.Dar te obisnuiesti, doar primul an ti se pare mai greu.Module ai cate 3 ore pe saptamana la unul singur, deci 9 ore in total.E destula teorie dar nu zice nimeni ca trebuie sa o stii ca pe tatal nostru.La module trebuie sa stii doar chestiile de baza, sa le intelegi.Ca sa stii ce e licenta, nu trebuie sa stii cuvant cu cuvant din caiet, poti sa zici din cuvintele tale dar sa fie corect. La M1 o sa ai si operatii, intai o sa trebuiasca sa inveti activul si pasivulTe sfatuiesc sa le inveti forte bine pe acestea, ca o sa le faci toti anii!
La M2 sunt lectii multe, scris, faci un rezumat la lectie, trebuie sa vada ca intelegi.
La M3 e cel mai usor, e mult de scris dar sunt lectii extrem de dragute, de exemplu despre alimente, cosmetice si produse, e foarte usor.Al treilea modul (9-10 clasele) e cel mai usor dintre toate.
Depinde si de profesori, dar in general da, este mult de invatat fiindca avem vreo 17 materii si iti dai seama ca trebuie sa stim la fiecare.
Aa eu ma gandeam ca o sa fie foarte multe operatii, multe calcule , dar se pare ca nu e asa
Matematica e usoara
La modulul unu o sa fie operatii dar din acelea din clasa a 5a
Aaa pai e bun asa. O intrebare as mai avea , cred ca te-am zapacit cu ele. In general se cer caiete studentesti? Adica daca se scrie asa de mult cred ca ar fi indicat sa folosesc din acelea nu?
Te sfatuiesc sa folosesti doar caiete studentesti la toate materiile, o sa ai materii la care un caiet o sa-ti ajunga 2-3-4 ani.(religie, psihologie) depinde si de scrisul tau, eu scriu foarte mic
Ok merci pentru raspunsuri chiar m-ai ajutat, aveam semne de intrebare . Pupici si bafta in clasa a 11-a :*
Multumesc ♥ La fel si tie!
Bună!
Vezi detalii în răspunsul pe care l-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......multumesc/
Toate cele bune!
anonim_4396 întreabă:
Xulescu006 întreabă: