Mda...si mie mi s-a parut o cerinta aiurea dar am scris acolo cateva randuri, macar sa iau cateva puncte.Ideea principala era ca nici cei mai bogati feciori nu au reusit sa se urce in copac cred.
Am scris ca acel pom era unul neobisnuit si nici cei mai vestiti boieri si feciori nu aveau darul de a urca in el, sa ii vada varful. Ceva de genu
Heyy!
Deci Abby... eu am scris asa : Aceasta structura ne prezinta faptul ca nici oamenii importanti(boierii, fetii-frumosi), chiar daca au multe averi, nu le pot face pe toate. ok, aici am spus scurt, ce am mai tinut minte. ca la testare am mai dezvoltat ideea.
Structura se refera la diferite tipuri de oameni care au venit la provocare. In ciuda diversitatii niciunul nu s-a putut urca in copac.Si ca nu intotdeauna cei care au bani sau o situatzie materiala mai buno pot reusi tot.nu stiu daca e bine
Eu am scris ceva de genu : Structura din textul dat evidentiaza procedeul artistic specific basmului hiperbola incat "niciunul n-a fost in stare sa se urce in pom" si insusirile pomului neobisnuite
cam asa am scris :-s sper ca este bine
Am scris asa:
La nivel stilistic,structura data este o enumeratie,avand rolul de a pune in evidenta numarul mare de oameni care au incercat sa se urce in acel pom(boieri, printi si chiar si feti-frumosi)dar n'au reusit, acest lucru subliniind si insusirile fantastice ale copacului.
In fraza data, Slavici indica maretia infinita a pomului imparatului, spunand ca nici macar fii de imparat nu au reusit sa urce in el, neavand resursele necesare. (nu sunt 5 randuri, dar asta e... )
jamesbond28 întreabă: