esti foarte amuzant.si in plus nu imi trebuie pentru mine.o prietena are nevoie.da ca ce chestie iti zic eu tie? badaranule.se vede ca esti taranoi si nu ai iesit in societate
pun ce intrebari vreau intelegi?
si mai invata sa scrii gramatical
copil prost!
Si apropo ce dai asa raspunsuri scarboase? te crezi regele lumii? atotstiutor? sau care ti-e problema? nu prea cred ca tu esti bine venit pe acest site sincer... si ce vorbesti in numele tuturor? pe cine stresez? tu te stresezi singurnu te streseaza absolut niemni
...dar tu crezi de vreo inteligenta superioara de ma faci pe mine regele lumii?
E cea mai buna gluma pe azi! Mersi mi-ai facut ziua mai buna! Cum tu pui intrebari, mai pitzi, despre teme fiindca te crezi...suficient de inapta sa nu le faci, asa dau si eu raspunsuri cum am chef.
Si nu te-am facut sa razi draguta, fiindca daca te faceam nu imi raspundeai asa raspicat! Pe mine m-ai facut sa rad!
Hai mai pune mana pe o carte si invata sa folosesti virgulele si semnele de punctuatie unde trebuie, nu te apuca sa imi dai tu mie sfaturi, ca nu ai insusirea asta inca!
Esti inca un copil frustrat de a 7-a, pana ma ajungi tu pe mine atat la scoala cat si in maturitate mai e cale lunga asa ca, talk to the hand!
P.S. in societate ma descurc perfect, mutumesc de interes, desi nu era nevoie din partea uneia ca tine. Am prieteni si familie demn de admirat si respectat, sa nu-ti mai faci tu griji in privinta asta!
anonim_4396 întreabă: