La istorie cred ca pica statu modern, concertul european si Romania postbelica, o combinatie din toate 3 la eseu.
Păi e ca la 6/49 niciodată nu ști ce-ți pică depinde numai de tine cate nuvele și romane or basme ai în cap. Cred că sunt vreo 9 toate cu tot cu poezi
Sunt 18 opere la profilul real si 20 la profilul umanist pentru subiectul III, din pacate
Păi în orice caz nu cred că le înveți pe toate poate pica ceva ca Moara cu Noroc, Basm Harab alb, or poezie din câte știu eu am învățat cam 9 pentru bac opere și poezi și e foarte greu dacă le înveți într-o lună
Ei, aici greseala e de partea ei si a tuturor care fac asta. Mai e o saptamana pana la bac si nu cred ca poate ingrasa porcul in ajun, avand in vedere ca mai are si alte 2 probe pe langa asta. Daca era motivata si voia nota mare in bac se apuca din timp. Oricum, nu putem ghici ce opera va cadea la bac anul acesta in conditiile in care anul trecut a fost roman si in simularea nationala si la bac si nimeni nu se astepta. Poate o poezie, dar cine stie, fiecare spune ca va pica ce ii place lui mai mult poate poate se mai linisteste.
Corect.
Sunt 20 la profilul real daca iei in calcul si cele postmoderniste
La romana, asa cum am mai spus si la altii care au pus intrebarea ca si a ta cred ca Moara cu noroc, iar la istorie nu stiu ce sa zic(mai complicat aici)
anonim_4396 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: