Buna. Eu sunt anul 1 la Drept si sa stii ca nu e foarte usor. In primul an faci materii de baza gen Teoria generala a dreptului, Isoria religiilor, Istoria dreptului si a statului romanesc, Sociologie juridica, Filozofie si nu in ultimu rand Drept civil si Drept administrativ, care dupa parerea mea sunt ceva mai grele, mai ales ca examenul la Drept civil e oral si din cate stiu asa e la majoritatea facultatilor de drept. Sper ca am reusit sa te ajut
Aceasta facultate se bazeaza mult pe istorie si legile dreptului(care sunt foarte multe si foarte grele am o colega la drept si zice ca e foarte greu) si apoi pe limba romana sa stii si o limba straina, bafta daca o sa alegi aceasta facultate fiind este foarte grea.
Buna. Eu sunt la Drept in primul an si e destul de greu dar daca iti place si inveti. Primul an se bazeaza mai mult pe chestii de baza gen Teoria generala a dreptului, Istoria religiilor, Istoria dreptului si statului romanesc, Sociologie juridica, Filozofie, o limba straina si nu in cele din urma Drept roman care contine destul de multe cuvinte in limba latina, Drept administrativ si Drept civil ( la majoritatea facultatilor de drept se da examn oral la Drept civil ). Sper ca am reusit sa te ajut
Este chiar atat de greu? Mie nu mi se pare, caci imi plac aceste materii.
Si eu vreau sa merg la Facultatea de Drept in Cluj.
Tu unde vrei sa mergi?