| booboo_9181 a întrebat:

Fratilor, pe la voi cum e la scoala la cultura civica? eu fac anul asta si e o plictiseala teribila! iti pica capul pe banca de atatea drepturi si nenumarate constitutii... Tot asa nasol e si in alte scoli?

9 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Eu cand faceam civica aveam ora libera pentru ca proful era constient ca nu o sa urmam toti ceva legat de materia asta pe viitor si cine era interesat ramanea la ora, cine nu se ducea in parc

| babygyrl a răspuns:

E la fel...imi vine sa dorm la ora, si am maine, si nu stiu sa fac tema, si cred ca ma asculta. Nu imi place deloc.Intr-o ora m-am pus sa desenez si a inceput sa stige la mine dirigintele ca de nu sunt atenta la ora si de ce desenez/Da ce naiba sa faci?

| loli_8683 a răspuns:

In varianta in care memorezi din carte sau copiezi diverse chestii din nu stiu cate locuri nici mie nu mi se pare ok educatia civica. De fapt, care este esenta spritului civic? Ce e cultura civica, dincolo de a fi un manual care vine la pachet cu un prof care te face sa adormi? Cam la asta ar trebui sa ne gandim. Voi va implicati in proiecte sau lucruri legate de viata comunitatii?

Răspuns utilizator avertizat
| HardcoreCountry a răspuns:

Pai si la mine e aceeasi materie, doar ca conteaza si ce profesor ai. Profu' de civica e tare amuzant si nu ne plictisim la orabig grin Nici nu scriem mai deloc, facem exercitii din carte si glumim mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stai linistit/a asa e peste totlaughingnumai prostii care nu stiu la ce ne vor folosi pe viitor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, la mine la CNME BT (clasa 7), profa ne pune sa copiem ceva din manual si sta si sta si sta. Stiu ca odata a adormit in ora... rolling on the floor). Oricum, civica e o tampenie. La ce imi trebuie mie tipurile de grupuri / constitutia romaniei? TAMPENIE 100%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se pare ca educatia civica ar cam insmena altceva, nu sa memorez eu toate prostiile din manual ca e profa crispata ca nu termina manualul. eu sunt clasa a 9-a si nu mai fac civica, dar am facut pana acum si a fost oribil. sincer as fi preferat sa fac geometrie in loc sa invat despre toate drepturile posibile si imposibile si multe aberatii... Acuma eu nu stiu ce isi imagineaza ei ca o sa iesim direct in parlamentul european? nu inteleg de ce trebuie sa studiem asa ceva

| mke a răspuns:

Dc te plictisesti?
tu cand o sa ajungi adult si o sa fii inca in Romania.
si poate unele autoritati o sa-ti incalce unele drepturi. tu de unde o sa stii ca ala ti-a incalcat dreptul ca sa iti faci dreptate?