Cam ce genuri?
Eu ti-as recomanda Saga lui Ender de Orson Scott Card (incepi cu Jocul lui Ender, Vorbitor in Numele Mortilor, Xenocid si Copiii Mintii) e S.F. dar dezbate si multe probleme morale, filosofice si sociale.
Papillon de Henri Charriere - Autorul sustine ca e povestea lui reala. E vorba de un tanar care este condamnat pe nedrept la munca silnica pe viata si incercarile lui multiple de a evada. E foarte misto si usor de citit.
Daca vrei Horror atunci Citeste orice de H.P. Lovecraft, omul creaza o atmosfera destul de apasatoare, subiectele abordate de el sunt variate, de la zei ce pot distruge omenirea printr-o simpla clipire si pana la doctori nebuni ce cauta sa readuca mortii la viata.
Tot horror ti-as recomanda Cimitirul Animalelor de Stephen King.
Apoi iar S.F. - Replay de Ken Grimwood - un om moare si ajunge sa-si retraiasca viata iar si iar si iar pierzand si castigand de fiecare data lucruri diferite.
Carantina de Greg Egan - Chiar n-as sti sa explic despre ce-i vorba, dar e pur si simplu fascinanta.
http://forum.retardedracoons.com
Tarzan din neamul Maimutelor
Intoarcerea lui Tarzan (bestiale, poveste difera foarte mult de film)
Cronicile Wardstone
Cronicile din Narnia
Harry potter
Buna!
"Pe aripile vantului"- margaret Mitchell
"Insula pierduta"- Margaret Mitchell
"Lorelei"-Ionel Teodoreanu
"Panza de painajen'- Cella Serghi
"Maitreyi"- Mircea Eliade
"Coliba unchiului Tom"-Harriet Beecher-SWtowe
"Qvo vadis"- Henryk Sienkiewicz
" Fii si indragostiti"- D. H. Lawrence
"Rosu si negru"- Stendhal
"Manastirea din Parma"- Stendhal
"madame Bovary"- Gustave Flaubert
Lectura placuta orice ai alege!
Eu iti recomand: Vampirii din Morganville,Academia Vampirilor, Nu plange sub clar de luna, Fortele Raului Absolut, Shadow Falls,Blestemul Focului,Pretty Little Liars, Jurnalele Vampirilor,Casa Noptii,Diary of a Wimpy kid,Harry Potter, Instrumente Mortale, Dispozitive Infernale, Nauca si Nalucul, Anna Dressed in Blood, si, chiar daca nu are nicio legatura cu genul SF Baltagul a fost prima carte mai veche care chiar mi-a placut.E foarte faina despre o crima si e interesant sa vezi cum personajul principal se prinde de toate chestiile la care tu poate nu te'ai gandit Mai spuneau unii ca e faina si Shining de Stephen King da am auzit ca are multa descriere fara rost. Sper ca te'am ajutat
Tabara,Jurnalul unui pusti, Minunea, Praf de stele, 1, 2, 3, Ai castigat, Omilii la Hexaomberon
Depinde de ce gen de carti citesti daca vrei S.F. iti recomand H.G. Wells n-o sa-ti para rau.
IrishGnome întreabă:
anonim_4396 întreabă: