Pai:
- as mai dormi dat, trebuie sa ma trezesc
- chiar daca as mai dormi, nu pot face asta la nesfarsit asa ca ma trezesc
- la scoala prima ora inca dorm, la adoua imi mai deschid ochii, la a treia sunt treaz, la a patra ma plicti, la a cincea sunt pe cale sa adorm si la a 6-sea ora deja dorm,
- drumul spre scoala mi se pare o vesnicie
- o nu am teme de facut
- pfiu ce greu a fost si cu astea.
- as iesi afara dar pun un screen cu natura si un mp3 si ma dau pe TPU
- ai ce tarziu s-a facut si eu tot pe TPU sunt
-ok gata mananc ceva si dorm
e ciudat cum ani trec si cum ma uit in urma si in loc sa ma vad mare ma vad mic. Eram in clasa a 4-a si ma credeam mare, si eram, dar fata de cei din clasa 1-a. ajuns in a 5-a eram "bobocul celor de a 8-a ajuns in a 8-a pe langa toate cosurile si complexele ce le suport am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca ce mare sunt, si sunt, dar fata de cei din clasa a 5-a, si pe cand sa ma obisnuiesc cu statutul de superioritate, iau o palma si ma trezesc in a 9-a unde iar "boboc". o veni si ziua aia cand o sa gust iar din plinatatea maturitati in clasa a 12-a, numai ca de data asta nu ma mai stresez cand vine vorba sa "devin " iar "boboc" deja am experienta in a ma ridica si a ma cobori, oare aceasta sa fie ciclul vieti in care suntem prinsi cu sau fara voia noastra, cand se va sfarsi si cand a inceput? hei mama, hei tata? credeti si voi ce am dedus eu? cand ajungi bunica acest "hopa mitica " s-a sfarsit sau? tot "boboc"? eu sunt la facultate, dar asta am simtit sa scriu despre cum am fost eu elev
Vorbeste despre biletele dinj timpul orelor, despre aruncatul cu creta in profi, de copiatul la teza...de colegul pe care il iubesti in secret dar care nu-ti da atentie. Ar putea fi o combinatie destul de haioasa.
De ex poti descrie viata ta de elev adica obiceiurile pe care le faci zilnic
despre facutul temelor iesitul la joaca dupa care urmeaza invatatul etc