Mai uite eu am un prieten care e din Anglia a venit aici in Ro.Mi-a recomandat sa merg sa lucrez acolo dar l-am intrebat si cum e scoala etc. Cu engleza te acomodezi repede daca esti atent e greu la articulatii dar atat tot.Acolo sunt cateva probleme daca mergi cu adaptatul e mai greu timpul e mai mereu "umed" cred ca stiati asta.Acolo lumea nu e asa de prietenoasa pana nu te "infiltrezi" o sa-ti fie unpic greu dar nu te repezi ai 13 ani doar.Si + ca recomand inveti aici ceva ff bine eu de exemplu IT daca ma duc in Anglia scot o gramada de bani doar pentru asta m-as duce acolo.Nu recomand sa te muti acolo.Ti-o zic asta pentru ca am pr care vine de acolo si mi-a explicat multe.
Frate...si eu am fost in Marea Britanie si te intelegi super cu ei...Acum, insa ma voi transefra la o scoala din New York! Pa, ROmania! PUP!
Normal ca o sa te descurci, daca deja stii destul de bine engleza acolo sigur o sa ti-o perfectionezi asa ca nu rata sansa si nu-ti fa niciodata probleme ca e greu si nu ai sa reusesti.