Întrebare recomandată | dsfsdrfgdfhh a întrebat:

Heiii TPU. happy Am o intrebare.De exemplu daca eu a-s vrea sa ma mut acum in Anglia cu scoala, m-as descurca cu limba? Engleza o cunosc bine ( nu excelent ). Am abia 13 ani. Mi-am cumparat o carte de invatat engleza fara profesor de la Niculescu. E buna cartea? Are si doua cd-uri.
Mediile mele la engleza au fost mereu de 9 si 10. Am inteles ca acolo profesorii te inteleg daca te descurci mai greu cu limba si te vor ajuta sa te acomodezi. Asa e?

Multumesc. big grin

Răspuns Câştigător
| rater1994 a răspuns:

Mai uite eu am un prieten care e din Anglia a venit aici in Ro.Mi-a recomandat sa merg sa lucrez acolo dar l-am intrebat si cum e scoala etc. Cu engleza te acomodezi repede daca esti atent e greu la articulatii dar atat tot.Acolo sunt cateva probleme daca mergi cu adaptatul e mai greu timpul e mai mereu "umed" cred ca stiati asta.Acolo lumea nu e asa de prietenoasa pana nu te "infiltrezi" o sa-ti fie unpic greu dar nu te repezi ai 13 ani doar.Si + ca thinking recomand inveti aici ceva ff bine eu de exemplu IT daca ma duc in Anglia scot o gramada de bani doar pentru asta m-as duce acolo.Nu recomand sa te muti acolo.Ti-o zic asta pentru ca am pr care vine de acolo si mi-a explicat multe.

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Te vei descurca

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Se prinde repede

| SimonaCristina a răspuns:

Frate...si eu am fost in Marea Britanie si te intelegi super cu ei...Acum, insa ma voi transefra la o scoala din New York! Pa, ROmania! PUP!

| Geniuss a răspuns:

Daca ai incredere in tine in maxim 1 an o sa stii 99% engleza bafta

| MaryusB a răspuns:

Normal ca o sa te descurci, daca deja stii destul de bine engleza acolo sigur o sa ti-o perfectionezi asa ca nu rata sansa si nu-ti fa niciodata probleme ca e greu si nu ai sa reusesti.