| Ally99 a întrebat:

Heiii TPU! Mă puteţi ajuta şi pe mine? Am de făcut o descriere despre un obiect care să pătrundă într-o lume imaginară, dar să fie descriere, nu naraţiune. O idee vă rog? Stau de 10 minute şi mă gândesc despre ce să scriu. thinking

7 răspunsuri:
| Fiction a răspuns:

Un urs mare de plus, o cana de cafea, o coroana...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai hai sa vedem...
Era odata un obiect, de fapt tu... care patrunde intr-o lume a celor blocati, deoarece isi fac temele pe TPU, si cineva pe nume NuStiuCeNumeSaImiPun1 ii raporta pe toti, iar cineva pe nume Admin ii bloca. Erau doua lumi, cea a celor cuminti care nu fac teme pe TPU si una a celor blocati ca faceau teme pe TPU. Deodata acest obiect a incalcat aceasta lege dar el zicea: Nu, Nu! Nu am facut nimic! Dar portalul care aparuse s-a facut si mai mare si a inceput sa inghita obiectul. Obiectul va sta in continuare acolo. Si daca nu se va intampla nimic va scuipa obiectul, dar daca se intampla il va inghite. Va sta acolo pana se ia decizia. Sfarsit cu Raport!

| Ally99 explică (pentru anonim_4396):

Nu am nevoie de descriere. Am nevoie de o idee. Asta nu cred că înseamnă temă făcută. Descriere mi-o fac singură, stai tu liniştit/ă.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ally99):

Tu chiar nu te-ai prins nu?laughing

| florymee12 a răspuns:

Pai poti scrie despre tine..imagineazati ca intri intr.un univers paralel si totul e ciudat. imagineazati ca totul e facut din dulciuri sau ceva de genu '. succes! funda?big grin

| Ally99 explică (pentru florymee12):

Trebuie să fie obiect, nu fiinţă. Aste e ideea laughing

| DanPunky a răspuns:

Baga povestea lui Spongebob happy ca merge si nu stiu cati or sa se prinda, ca un burete de baie ajunge pe fundul oceanului si acolo vede chestii ( epave, ruine etc) intalneste o carpa de vase si se indragosteste de ea happy si restul umple cu descrieri plictisitoare ale nisipului... apei etc. si la sfarsit isi da seama ca de fapt era intr-o balta la groapa de gunoi ( sa nu poluam big grin )