Ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi
Elevul Dima dintr-a saptea
Romanul Ion...
sunt 3 variante bune deoarece sunt ample cartile, si potrivite pentru varsta ta:*
Bună! Găsești recomandări de lecturi pe vârste aici http://lecturirecenzate.ro/, în josul paginii.
Pe aripile vantului, la rascruce de vanturi (asta e scurta dar EXTREM de frumoasa), Divina comedie (este scurta).
Sunt multe scurte si frumoase dar la varsta ta merge foarte bine ''la rascruce de vanturi''. Si La medeleni e frumoasa.
Pa! Fundita?
Da,intra-adevar la rascruce de vanturi e super frumoasa...am citit-o de curand...
Pe aripile vintului-Margaret Mitchell
H.R.H - Danielle Steel
The lucky one -Nicholas Sparks sper ca-ti place sa citesti in engleza P.S. cartile sunt foarte interesante si merita citite
Pai sunt multe carti. Uite cateva dintre ele-Iubitul virtual,Pantaloni Calatori,Stapanul viselor,Jocurile foamei,Micutele mincinoase, Singur pe lume, Micul print, Alice in tara minunilor, Peter Pann si asa mai departe. Daca te intereseaza una pot sa-ti dau si descrierea ei. Acum o intrebare pentru tine-de ce nu-ti place de loc SF, adica ai citit vreo carte SF si nu ti-a placut sau ai auzit de la altcineva?
Sincera sa fiu nu am citit nicuna SF, dar nu ma incanta genul asta in general...Stiu ca nu e bine sa ai idei preconcepute dar...asta e. Sper sa scap de ea intr-o zi
Poate ma ajutati voi cu o carte Sf foarte buna care sa imi deschida apetitul, sa zicem asa.
Iti spun eu ce merita citit, cea mai interesanta carte: "La rascruce de vanturi"
Incearc-o, eu 2 zile nu m-am putut dezlipi de ea, pana nu am terminat-o.
Am citit-o si eu de curand si DA este intra-devar o carte exceptionala
Ms mult oricum:*
Si va multumesc tuturor pentru raspunsuri
VA puupP
Pentru mine a fost si este cea mai buna carte, nu am putut rezista sa nu vad si filmul
Mai intai vreau sa imi spui ce ai citit, si e bine de stiut ca nu iti place genul SF. AI citit PS. Te iubesc?
Nu,dar am auzit pareri foarte bune despre cartea asta...
Http://www.librarie.net/categorie/45/carti/aventura /Acestea sunt cele mai vandute carti am si eu cateva si imi plac! BAFTA!
Isvziwbdj întreabă: