| Andrxx1 a întrebat:

Hello!
Am fost pusa pe lista de asteptare la unibuc sectia cibernetica economica(media de admitere 9.35 la buget).
Nu stiu ce sa fac pentru ca am fost admisa la cig la ase la buget din prima repartizare.
Inscrierea este pana pe data de 25 iulie,asa ca multi mi au recomandat sa astept pana in ultima clipa,dar nu vreau sa fac asta deoarece nu vreau sa pierd locul la ase.
Tin sa mentionez ca,de asemenea,singura mea optiune la unibuc a fost aceasta, in timp ce la ase cig ul este optiunea mea cu nr 5.

1 răspuns:
| Frank51 a răspuns:

E tricky la tine. Dacă nu confirmi la ase și după nu intri nici la cibernetică e nasol. Calculează șansele și vezi cum stai.

Eu când am dat la master am intrat la sea(sisteme electrice avansate) cu 9, 55 la buget din prima, și la tehnologii internet la alt master cu 9, 01, dar la taxă. Am luat frumos un calculator și am luat toți candidații la rând, am calculat care sunt șansele să se mai elibereze la TIN și rezultatul era peste 98%, așa că nu am confirmat la SEA, și am așteptat etapa a2a. S-au eliberat încă 2 locuri și am intrat la buget.