| Andreea23456 a întrebat:

Hello! Am mai dezbatut subiectul asta intr-o intrebare precedenta despre corigenta la matematica in clasa a 8-a! Mama mea a vorbit cu directoarea, iar directoarea cu profesoara de matematica..pentru masuri de precautie, ca sa ma treaca sigur! Corigenta o voi da luni, pe 8 iulie pentru ca acum se da mai repede. La ce liceu pot intra daca am ramas? Ce se ia in considerare? La cele ramase cu locuri am inteles, dar cum procedez in amanunt?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Nu mai exagera ca nu astea sunt problemele tarii. Te ai gandit ca profesorii lasa special corigenti? Si de ce un copil de clasa VIII a e corijent la matematica? Poate profesoara nu explica cum trebuie, poate materia e prea grea. Tu ai invata mereu tot? De cate ori nu au fost profesorii indulgenti cu tine? Lasa fata sa treaca ce ai vrea sa i distruga viitorul o materie care e destul de grea? Tu cu cata matenatica ai ramas din scoala? Sau fizica sau chimie? De un 5 toti copiii ar trebui sa stie la o materie predata la ora dar eu cred ca sistemul greseste.

5 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Deci ROMANUL fura de rupe! Iata spaga, iata frauda!
Pe voi toti v-as baga la puscarie pentru trafic de influenta. Cu executare. Mama, directoarea, profesoara de matematica si tu... daca esti majora, dar ma indoiesc asta. Mama, directoarea si profesoara pot merge la penitenciarul de femei Targsor, langa Ploiesti! Tu la scoala de corectie. Putem sa te dam la DNA?

| Andreea23456 explică (pentru ywar):

Hai ca deja exagerati, nici nu stiti adevarata situatie in sine si va treziti cu critici. Situatia nu consta in trafic de influenta, ci in asigurarea promovarii clasei! Cat despre precizarea ca am medii foarte bune la celelalte materii, pai cum adica? Romana, fizica, chimia? Unde am mediile 9 9 8? Sunt materii usoare? cum se face ca jumatate din scoala au ramas corigenti chiar si in a 8-a? Iar profesoara a zis pana nu ii dai ceva nu trece pe niciunu, unde este vina noastra? Cu media anuala 9.20 nu am putut intra in Evaluarea Nationala, iar acum pentru ca vorbesc 2 straini in necunostiinta de cauza, trebuie sa faca toata lumea inchisoare? De unde veniti cu mentalitatea asta? Traim in 2019, mai raspundeti si din complezenta, daca voi imi atribuiti critici cand de fapt noi ca si copii ne este frica sa nu ramanem repetenti pentru ca repet, ar fi in stare de asta am ajuns si aici. In anii precedenti am avut media 7-8 la matematica, anul asta de frica am facut si pregatire dar tot degeaba. Incercati sa tratati efectele si nu cauza in sine!

| Emma30555 a răspuns (pentru ywar):

Nu mai exagera ca nu astea sunt problemele tarii. Te ai gandit ca profesorii lasa special corigenti? Si de ce un copil de clasa VIII a e corijent la matematica? Poate profesoara nu explica cum trebuie, poate materia e prea grea. Tu ai invata mereu tot? De cate ori nu au fost profesorii indulgenti cu tine? Lasa fata sa treaca ce ai vrea sa i distruga viitorul o materie care e destul de grea? Tu cu cata matenatica ai ramas din scoala? Sau fizica sau chimie? De un 5 toti copiii ar trebui sa stie la o materie predata la ora dar eu cred ca sistemul greseste.

| Demidol a răspuns:

"Mama mea a vorbit cu directoarea, iar directoarea cu profesoara de matematica..pentru masuri de precautie, ca sa ma treaca sigur! "
Adica, se face trafic de influenta? Pentru ca tu corijenta, sa promovezi fara sa inveti?

| Andreea23456 explică (pentru Demidol):

De parca as fi singura, stai linistit. Am fost sincera, puteam sa nu mentionez. Dar ce spui de profesorii severi? Nu ai mai auzit? Suntem foarte multi in situatia asta desi noi avem medii foarte bune la celelalte materii. Normal ca am pus dinainte, stiu ca ar fi in stare indiferent cat as invata sa nu ma treaca. Plus de asta, directoarea a insistat pe situatia mea, m-a decazut foarte mult si in viziunea lor ar fi fost pacat!

| Demidol a răspuns (pentru Andreea23456):

Profesorii severi sunt cei mai buni! Asa inveti carte.
Cat despre "medii foarte bune la celelalte materii", asta nu inseamna nimic! Ori sunt materii usurele, ori profesorii s-au lsat mituiti fara interventia directoarei. Pentru ca spui ca mama a intervenit la directoare, si nu direct la profesoara. Nici un profesor nu te lasa corigent daca stii materia. Acel "indiferent cat as invata" arata a tu inveti 2-3 lectii (cel mult) si nicidecum toata materia. Iar la matematica, nu merge cu goluri. Ai pierdut o lectie, nu mai intelegi nimic din ce urmeaza.