anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HELLO! Am media de admitere 7.10 si m-am inscris la FSEGA si in loc sa pun optiunile de la taxa am pus toate optiunile de la buget si nu am pus nici o optiune la taxa( din neatentie). daca intru la o optiune la buget ( repet, daca) pot sa cer sa intru la optiune la taxa daca mai sunt locuri? In cazul in care optiunea la care am intrat la buget nu e ceea ce imi doresc. Si daca nu intru la nici o optiune ce pot sa fac? Cine poate sa imi raspunda dar un raspuns sigur si corect nu doar presupuneri, il rog sa ma ajute! happy

Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| MultiCore a răspuns:

Media de 7, 10 ar trebui să îți asigure loc la taxă sigur, asta în cazul în care prinzi loc la taxă. Dacă nu, ar fi trebuit să îți faci mai multe dosare și în alte locuri.
P.S. De ce ai dori să intri la taxă? Acolo trebuie să plătești mulți bani. De ce nu ai vrea la buget, unde ai reduceri. Nu te înțeleg, dar ar trebui să te bucuri că ai bifat la buget. Baftă!

| deeapp a răspuns (pentru MultiCore):

Heloo! Cred ca tu nu ai inteles. Am media prea mica sa pot intra la buget. nu am selectat nici.o optiune la taxa deci daca nu intru la buget nu intru deloc.

| MultiCore a răspuns (pentru deeapp):

Poți să ai media cât de mică, dacă sunt medii mai mici ca ale tale în cadrul locurilor de la buget, poți intra acolo. În caz contrat computerul va încerca să te repartizeze la taxă în mod automat dacă sunt locuri. Dacă totuși nu există locuri pentru media ta la taxă (sunt persoane cu medii mai mari care au ocupat ultimul loc disponibil) ești respinsă. Nu are importanță în cazul tău că ai pus la buget opțiunile.

| deeapp a răspuns (pentru MultiCore):

Ma va repartiza pe locurile la taxa chiar daca eu nu am pus optiuni pentru taxa? Atunci optiunile pentru taxa pentru ce sunt? Ar fi super sa fie cum spui tu. happy