| hgjf a întrebat:

Hello.am o dilema.sunt in a 8 spre sfarsit si as vrea niste sfaturi pentru viitor.eu as vreas sa ajung la POLITIA VETERiNARA pentru asta am de ales pentru liceu : stiinte sociala mate-info sau bio-chimie ( nu stiu unde sa ma duc:-ss)

2 răspunsuri:
| bioxenial10 a răspuns:

Buna. Nu prea sunt in tema, dar poate vrei sa spui "Politia animalelor"? Acest organ nu exista inca in Romania, chiar daca exista un program de lege pentru a-l pune in functiune. Daca vrei sa faci "medicina", chestie la care-ti trebuie biologie, chimie si fizica, atunci recomand categoric "bio-chimia" - Stiinte ale Naturii. Academia de Politie e altceva, iar daca vrei sa dai acolo, iti trebuie o limba straina, limba romana si istorie. In cazul asta, trebuie sa alegi Stiintele Sociale. In fine, "mate-info" le impaca pe amandoua, caci cu profilul asta poti sa mergi oriunde. Sper ca ti-am fost macar putin de ajutor. Bafta!

| Alexandra_9771 a răspuns:

Eu as alege stiinte sociale pentru ca acolo faci cate putin din toate si te ajuta in viata,. daca te duci la mate-info o sa fiu multa mate intesiv si nu o sa se mai puna accentul si pe celalalte materii...care sigur te vor ajuta si ele in viata.eu asa as face( parerea mea)smug... fundisssaaaasmug>big grin