Buna
Profilele de licee sunt
-PROFIL REAL
-PROFIL UMAN
PROFIL REAL
-matematica-informatica-se bazeaza pe mate, info, bio, chimie, fizica si vei da teza la romana, mate, info si 1 materie la alegere dintre bio/chimie/fizica
-matematica fizica se bazeaza pe matematica fizic bio chimie si vei da teza la romana mate si sa-ti alegi 2 materii dintre bio/chimie/fizica
-biologie - chimie (e la fel ca la mate-fizic, dar din a11a difera nr de ore de chimie etc)
PROFIL UMAN
-filologie se bazeaza pe romana, engleza franceza +spaniola/germana/italiana, istorie, latina si vei da teza la romana, o limba straina, geografie/istorie, latina
-stiinte sociale-se bazeaza pe istorie, logica, economie si vei da teza la romana istorie logica si mai este o materie pe care n'o stiu
funda?:X
MI mi se pare cel mai bun...eu acolo o sa dau anul viitor. materiile de baza sunt matematica, fizica si chimia. sper ca te-am ajutat:*:* te-am pwpat:X:X
Uita-te aici:http://www.agentia.org/timp-liber/top-10-licee-bucuresti-4449.html. Eu pot sa te asigur ca cel mai bun profil este amte-info, dar nu te grabi, asteapta sa dai si examenele dintr-a8-a si sa vezi ce medie vei avea.AI rabdare ca scoala nu fuge, abia ai inceput clasa a8-a deci bucurate cat inca mai esti cu acest colegi.
Filologie
este interesant
bine.doar daca iti place si tiai dori si tu
eu acolo sunt si e misto.iti va face un viitor mai bun
Uite un liceu foarte bun se numeste "Hariclea Darclee" dar e in braila are clase intre 1 si 8 si langa el este liceul Balcescu pentru cei intre 9 si 12 clase. la "Hariclea Darclee" sunt 3 profiluri: desen, dans si muzica. bafta in continuare
Bio-chimie se face biologie, fizica, si chimie multa http://www.calificativ.ro/......13250.html fundita?:-*
Pai gandeste`te ce iti place mai mult. poti merge pe mate la mate`info.sau pe limbi.la filo`engleza sau franceza.doar ca la limbi trebuie sa dai examen din limba care ti`o alegi. dar nu cred ca va fi greu. si poti merge si pe chimie`biologie. daca te atrage medicina sau farmacia. orikum.mai sunt multe profile.cum ar fi stinte sociale, protectzia mediului. depinde de ce iti place si de medie.
AKA_7404 întreabă: