| ?! a întrebat:

Hello. As vrea sa va rog ceva.Sunt la olimpiada de engleza pe scoala si profa` ne-a dat niste exercitii. Unul dintre exercitii consta sa facem o compunere de 120 de cuvinte, si ne da 2 imagini si trebuie sa ne legam de acele imagini.Eu am in prima imagine un ceas care arata ora 2 si cealalta imagine arata 2 fete intr-o banca la scoala. Daca ati putea sa-mi dati o idee.Stiu ca nu e bine, da` maine dau test la mate si nu mai am timp si maine trebuie predat asta.va rog, o idee.Multumesc mult!

12 răspunsuri:
| Giuly_3112 a răspuns:

Cecii imi pare rau dar dupa cum a inteles eu pe acest site nu ai voie sa faci lucrul asta ti se poate sterge contul!

| Alien a răspuns:

120 de cuvinte in engleza referitoare la acele 2 poze vrei?

| ?! explică:

Da, doar o idee :d.

| Skylerx a răspuns:

Ooooo... E greu. Dar am o idee!
Deci, intra pe http://translate.google.ro/? hl=ro&tab=wT# si dai acolo la romana si engleza, tu scrii in romana textul. Mai intai iti alegi limbile (romana si engleza) apoi trebuie ca romana sa fie in dreptunghiul de sus, si engleza in cel de jos.
Mai sus esie un dreptunghi mare, si acolo scrii textul care il inventezi, si iti traduce.
Sper ca ti-am fost de folos. ;))
La revedere.

| ☼loli☼ a răspuns:

Uite si eu am fost anul trecut la olimpiada de engleza si am avut un subiect asemanator, si se presupune ca e o olimpiada de creativitate. Mai bine spune'i profei ca il faci in weekend, ca nu ai avut timp. E un exercitiu bun.
Daca vrei neaparat sa il faci, uite o idee: fetele au o intalnire cu niste baieti si trebuie sa gaseasca o scuza sa iasa din clasahee hee

| Alien a răspuns:

Raluca eu pa ce mai iau fundita acum?
Asta vroiam sa fac eu pentru ai da un raspuns!
Hmmmmm...

| Ekkaterinna a răspuns:

Ca idee poti sa zici ca ele abia asteapta sa se sune de pauza pentru ca trebuie sa-si aduca treningul ca l-au uitat acasa si au urmatoarea ora sportul happy

| ionikutza a răspuns:

Sxrie pe google, eu am 17 ani si din clasa 5 folosesc google ma ajutat la tot.Am cautat mult pana am gasit dar tot am gasit. Poti intreba o colega de a ta, sau pe unul dintre parintii tai. Sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul.Pa,pa si succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te *** in gat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai gandeste-te si u ce ai putea sa scrii. Puneti mintea la contributie.
Pa, pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti proasta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa faci o compunere despre niste fate (CELE DOUA)si cum ca ele termina orele la oara 2 daca arata un ceas cu ora 2
Poate este buna idea mea. GOODBYE!