Pana pe 2 iulie va fi un chin.
intri nu iti mai face probleme, sunt sigura ca mediile nu vor creste foarte mult anul acesta.
pupici!
Nu cred c-ar trebui sa-ti faci probleme.
Din cate-am vazut eu, au cam scazut mediile in ultimii ani.
Si nu, n-ai facut nici-o prostie c-ai pus liceul ala pe primul loc, in mod normal asa se face.:p
Intri.Nu-ti face griji. Dar trebuia sa mai pui niste optiuni in afara de astea ca sa fii tu sigura.Mai sunt 3-4 zile.Stai calma.Succes:*
Ai pus doar 3 optiuni? e posibil sa ramai pe afara daca anul asta se vor intra cu medii foarte mari... oricum, mult noroc
Stresul asta :-ss stiu ce simti. la mine e diferenta de 10 sutimi [eu am cu 10 sutimi mai mult] si mor de frica
oricum.hai sa ne rugam sa fie totul bine
Buna, nu iti face griji pentru ca sigur vei intra la liceul dorit.Si mie imi este frica dar trebuie sa ne rugam la D-zeu sa ne ajute si sigur va fi bine...Succes!
@anonima10 orice medie ai avea tot nu poti fi asa linistit.Incercam sa fim realisti
Hey multumesc pentru incurajari nu nu am pus DOAR 3 optiuni sunt vreo 120 dar eu sper sa intru in acestea 3.
Nu mi se pare normal sa fiti toti ingrijorati.Si nu sunt de acord ca trebuie sa imi fac griji.Eu am 9, 87 si vreau sa vina rezultatele doar ca sa vad a cata am intrat ca medie.
@anonima10 tu ca ai 9, 87 dar astia care au intrat doar cu 2 sutimi peste? oricum observ ca te lauzi ca ai 9, 87.ar trebui sa zic felicitari? oricum trebuie sa ne facem griji, indiferent ce medii avem
La mine diferenta fata de anul trecut este de 6 sutimi. Sper ca vi intra si iti doresc ult SUCCES si tie!
Sjhxjcks întreabă: