Piata muncii este suprasaturata de absolventi cu studii economice--- renunta la optiune!
Facultatea de matematica informatica are mai multe domenii si specializari( cel putin cea din Cluj si Bucuresti)---poti alege!
p.s.Am un amic, absolvent la Cluj(informatica) castiga 8000 lei/net/luna ---i se pare destul de bun salariul ca sa-l motiveze sa ramana in tara.
Si nu stii daca reia de la 0 totul? Ca daca mi-ar pune bazele de la inceput cred ca ma pot descurca doar am terminat mate-info.
La orice facultate se incepe de la zero, dar este cantitativ mai mult decat in liceu ( mai in amanunt). Daca n-ai trecut prin liceu precum" gasca prin apa", nu cred ca va fi dificil sa-ti iei examenele mai ales ca, absolvind specializarea mate-info, ai deja formata o gandire logico-matematica.
p.s.Nu vreau sa te influentez intr-un sens sau altul--- in functie de potentialul tau intelectual, alegerea iti apartine in exclusivitate!
Daca, totusi, vei alege o pregatire in domeniul economic, alege "raul" cel mai mic: finante banci, in niciun caz management! Exclus sa poti profesa ca manager imediat dupa absolvire --- e cale lunga pana acolo!
Chestia ii ca am terminat eu la mate-info, dar nu prea m-a atras informatica... daca la faculta ar relua-o de la zero
De acord cu alessia - un prieten e anul 3 si are aprox 3000lei salar cu promisiunea sa i'l mareasca dupa ce'si ia licenta. Acum totul depinde de tine: daca vrei sa ai cat de cat merita sa tragi un pic de tine; celelalte doua optiuni - mai usor de intrat si probabil si de terminat, mai greu dup'aia. Bafta!
alexcatalin13 întreabă: