| ℜëßëℓå a întrebat:

Hello! Noi cand incepem scoala? Prima oara, ziceau ca incepem pe 16 septembrie, dupa, cica la stiri ca incepem pe 9 septembrie, pe urma am vazut pe net ca incepem pe 1 septembrie, pe urma mi-au zis niste prietene ca a anuntat iar la stiri ca incepem pe 16 septembrie si acuma am vazut pe net ca incepem abia pe 1 octombrie (nu ca nu mi-ar conveni laughing )! Deci cand mai incepem scoala.?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Şcoala începe pe 16 septembrie 2013!

" Anul scolar 2013-2014 va incepe pe data de 1 septembrie 2013 si se va incheia pe 31 august 2014, insumand 36 de saptamani de cursuri, adica 176 de zile lucratoare, potrivit Ordinului Ministerului Educatiei Nationale nr. 3818/2013 privind structura anului scolar 2013-2014 publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 430, din 15 iulie 2013.

Conform prevederilor cuprinse de actul normativ, cursurile pentru anul scolar 2013-2014 vor debuta oficial la 16 septembrie (in perioada 1-16 septembrie doar cadrele didactice se vor prezenta la unitatile de invatamant, n.red.) si se vor incheia la data de 20 iunie 2014, anul scolar fiind structurat dupa cum urmeaza:

Semestrul I

Cursuri – luni, 16 septembrie 2013 – vineri, 20 decembrie 2013

In perioada 2 - 10 noiembrie 2013, clasele din invatamantul primar si grupele din invatamantul prescolar sunt in vacanta
Vacanta de iarna – sambata, 21 decembrie 2013 – duminica, 5 ianuarie 2014

Cursuri – luni, 6 ianuarie 2014 – vineri, 31 ianuarie 2014

Vacanta intersemestriala – sambata, 1 februarie 2014 – duminica, 9 februarie 2014

Semestrul al II-lea

Cursuri – luni, 10 februarie 2014 – vineri, 11 aprilie 2014

Vacanta de primavara – sambata, 12 aprilie 2014 – marti, 22 aprilie 2014

Cursuri – miercuri, 23 aprilie 2014 – vineri, 20 iunie 2014

Vacanta de vara – sambata, 21 iunie 2014 – duminica, 14 septembrie 2014" - SURSA :
http://www.avocatnet.ro/......icata.html

Toate cele bune.

| ℜëßëℓå explică (pentru bursuc001):

Mulţu' :*

| bursuc001 a răspuns (pentru ℜëßëℓå):

Cu plăcere!
Succes în noul an şcolar.

O zi frumoasă.

27 răspunsuri:
| JoeTPU a răspuns:

Scoala sigur incepe luni, 16 sepembrie.
Succes! happy

| ℜëßëℓå explică (pentru JoeTPU):

Succes si tie!winking

| JoeTPU a răspuns (pentru ℜëßëℓå):

Multumesc :*

| ℜëßëℓå explică (pentru JoeTPU):

Cu placere :*

| alexs99 a răspuns:

Scoala incepe pe 16 septembrie.

| Latinmoon a răspuns:

Incepem pe 16 septembrie.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

16 septembrie 2013

| AndyLavy a răspuns:

Mai mult ca sigur pe la sf lunii, adica pe 16 sau cat pica. pe 1 nu are cum in niciun caz, atunci incepe anul universitar. asa se intampla in fiecare an, si mereu se incepe pe la jumatatea lunii. succes in noul an scolar!

| ℜëßëℓå explică (pentru AndyLavy):

Mersii. Succes si tie

| TheDarkQeen13 a răspuns:

Pe 16 septembrie, sigur.

| dragutzairina a răspuns:

Buna! Anul acesta scoala incepe luni, 16 septembrie! fundita? puppy dog eyes kiss

| Luqul a răspuns (pentru dragutzairina):

Incepe pe 16 septembrie... pentru ca 1 nu poate fi ca pica marti... 9 nu ca pica miercuri si da 16 pica luni. Asa ca scoala incepe pe 16

| MrLove4ever a răspuns (pentru Luqul):

1 pica duminica si 9 luni. dar incepe in 16

| ℜëßëℓå explică:

Hey! mersi tuturor! am dat fundita, iar la restul am dat votwinking

| RobDogg a răspuns:

Si eu stiu tot pe 16, dar cel mai bine, urmareste stirile.

| XtiGrEx3S a răspuns:

Pe 16 amice big grin

| ღMaryaღ a răspuns:

Si mie mi-ar conveni pe 1 octombrie...dar din pacte incepem scoala pe 16 septembrie (sigur). Fundita!:*

| YourAngelღ a răspuns:

S-ar putea pe 16 septembrie :*
Nici noi nu mai stim happy

| BiBiabiii a răspuns:

Hey! :* Cred ca pe 16 septembrie asta e cel mai sigur. happy

| costy28 a răspuns:

Asa stiam si eu ca incepe pe 16 septembrie da am vorbit cu un profesor si a zis ca incepe pe 9 septembrie dar diriginta mea a zis ca incepe pe 1 septembrie insa pe net e scris ca incepe pe 1 octombrie dar mama mi-a zis ca incepe pe 9 octombrie si tata a auzit la stiri ca incepe pe 16 octombrie.Dar ieri a fost ziua mea si m-a sunat directorul scolii sa ma felicite ca ne cunoastem si a zis ca scoala va incepe pe 1 noiembrie si totusi cand am vorbit pe mess cu ministrul educatiei a zis ca incepe pe 9 noiembrie si azi am fost pe la scoala si e afisat ca o sa inceapa pe 16 noiembrie.Totusi colegii mei sustin ca scoala va incepe pe 1 decembrie dar cum ca atunci e zi libera o sa inceapa pe 9 sau pe 16 decembrie daca nu cumva va incepe la anul pe 1 ianuarie dar cum ca nu poate incepe de sfantul Vasile si nici pe 9 ianuarie ca e dupa sfantul Ion o sa inceapa sigur pe 16 ianuarie sau pe 1 februarie

| Idc12345 a răspuns (pentru costy28):

rolling on the floor

| ℜëßëℓå explică (pentru costy28):

Vaaaiii......am inteles tot! rolling on the floor

| Meow15 a răspuns (pentru costy28):

laughing)))))))))))

| marcoandrei a răspuns:

16 septembrie