Nu stiu daca se da examen bilingv pentru intrarea in clasa a opta.Eu am dat pentru intrarea la liceu dar banuiesc ca sunt asemanatoare.Acum 2 ani, cand l-am dat mi s-a dat un text pe care trebuia sa-l citesti si sa raspunzi la niste intrebari si aveai cam 3 minute ca sa formulezi raspunsurile si sa le scrii pe o foaie, iar apoi te duceai la profesor si le spuneai oral, fara sa le citesti.
Va multumesc tuturor!
@Kaya ai dreptate am gresit la tastatura. la intrarea in clasa a 9a
Cand am dat eu bilingvul acum 4 ani :B. a trebuit doar sa citesc un text de dimensiune medie. si sa raspund la vreo 2 sau 3 intrebari legate de text, atat
Eu cand l-am dat m-a pus sa citesc un text si sa raspuns cu adevarat sau fals la intrebari legate de text. e usor, nu-ti fa griji!
De exemplu eu am dat anul trecut pentru intrarea la liceu si a fost destul de complicat.Adica am primit un text de aprox. o pagina A4 si am avut cateva intrebari acolo de baza.Cand am raspuns am purtat mai mult o discutie libera cu cele 2 profesoare.Pe baza acelor intrebari, am discutat pe larg despre text(deci au mai fost niste intrebari pe langa cele de baza de la inceput) apoi am deviat de la subiect si am discutat despre ce-mi place mie, cum ma imbrac, dragostea adolescentina:p.
Chiar daca eu stiam bine engleza, parca am luat doar 70 si ceva de puncte totusi.
Sper ca ti-am dat un exemplu demn de luat in seama!
Succes!:*