| Ramona_Denisa_2000 a întrebat:

Hello TPU am o problemă trec în clasa a 11-a și mă bucur anii trecuți am avut conflicte cu câțiva colegii cu doi băieții și o fată ei nu mă plac și nu mă suportă motivul este sunt urâtă pentru ei de asta au făcut mișto de mine mă duceam în fiecare zii la școală și trecea colega care nu mă suportă și făcea mișto de mine zicea în fiecare zii și pauză mă teroriza mă jignea sunt urâtă și mai zicea alte chestii mai murdare,îi dau râie și în ore la fel când mă asculta profesorii râdea de mine și lecția o spuneam corect nu era ceva amuzant tot lecția care a predato profesorii aia o spuneam dar se așteaptă să mă duc la magazin să o fac la păr și ea își permitea să-mi spună în față că o irită prezența mea eu să fiu politicoasă am zis să o fac dar făcea mișto de mine în continuare dar eu nu a i-am mai făcut poftele pentru că nu mă suporta nu puteam când cumpăram de mâncare de ex un corn sau un pateu cu brânză să mă mănânc zicea:că asta iar bagă în ea râdea și cum mâncam și mănânc ca orice alt om nu mi se pare nimic amuzant și mai am încă doi băieții care mă terorizează în pauze îmi luau banca și o târa prin clasă și loveau banca cu pumnii și picioarele și dacă îi spuneam la doamnă diriginta se răzbuna cu bătaia promitea dar nu o făcea a mai eu mai spuneam la domni directori, la dirigintă și la părinți au luat măsurii și tot degeaba în fiecare seară veneam de la liceu și am ajuns acasă mă puneam pe plâns nu puteam suporta a doua zi teroriza și mai rău părinții ziceau să nu-i bag înseamă că mă vor lăsa în pace am am făcut și lucru ăsta mai erau zile care mă lăsau in pace dar nu scăpam deloc de ei și o luau de la capăt până la sfârşitul anului

2 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Groaznic mai scrii românește.
Într-un text de peste 500 de cuvinte ai doar o virgulă și nici un punct.
Această limbă românească o scrii de parcă ai fi învățat - o în insula Tombuctu.
Cum de ai ajuns pînă în clasa a 11-a?
Și vorba celui de dinaintea mea: Care e problema pe care o dorești elucida?

| MisuN99 a răspuns:

Si care i întrebarea?