Bună.
Și de ce te bagi acolo unde nu ai treabă?
Îi poți face un cadou numai în situația în care este singură, nu angajată într-o relație.
Nu ai treabă, nu te bagi! Are cine să-i facă cadouri, inclus o carte.
Resemnează-te!
Pa, pa.
Ma bate gandul ca esti chirurg, asa de bine stii sa tai. Dar ce, dupa vorbele tale nici la multi ani n-as putea sa ii zic.
Bună din nou.
O urare poți să-i faci, și măritată dacă ai fi dar mai subțire cu cadourile că se pot interpreta multe!
Nu sunt chirurg!
Ai grijă.
Pa, pa.
Nu esti?
Ii cumperi o felicitare(pe langa cadoul propriu zis care nu trebuie sa aiba niciun fel de suibteles) si ii scrii ceva care sa nu bata deloc la ochi. Ii urezi la multi ani, si daca tii neaparat, adreseaza-i cateva vorbe cu subinteles in scrisoare. Poti sa ii spui "esti o persoana deosebita", dar sa nu uiti sa fii diplomat si cumsecade, sa ii scrii si "iti doresc sa ai o relatie frumoasa". Ca sa nu zica nici tipul ala ca te bate gandul sa i-o furi. Gaseste niste vorbe potrivite.
Numai bine!
Dar daca ii cer lui permisiunea? Ar fi neinspirat? Eu nu mai nutresc vreun sentiment mai special pentru ea, ci doar simpatie. Si le doresc tot binele lor, impreuna.
Pana la urma am iesit singur din impas. Nu chiar singur, o prietena mi-a fost muza si m-a inspirat. Pentru cei ce se vor afla vreodata in impasul acesta- si vor da peste intrebarea asta: rezolvati situatia cu 2 bilete la un film. Si una peste alta, mai e si originala. Sanatate buna!
Nu vad nicio problema in a ii face un cadou, e un gest frumos. Ideea ta, de a-i cumpara o carte, mi se pare foarte buna. Nu e ceva care ar putea fi interpretat prea personal (acum depinde si ce titlu alegi). Nu cred ca prietenul ei ar avea ceva impotriva unei carti
In afara de o carte, ma mai gandesc la: un album foto (dar nu de plastic, unul mai elegant), o sticla de vin spumant, cafea cu diverse arome, o agenda-jurnal
Sunt sigura ca vei gasi cadoul potrivit
Sau o rama foto digitala, nu? Ce sa mai zic:
prietenul la nevoie se cunoaste! Merci.
Sigur, de ce nu? Depinde si ce suma de bani esti dispus sa dai pe cadou.
Cu placere
betinatreica întreabă:
Isvziwbdj întreabă: