| AdrianaL30 a întrebat:

Hello TPU! De cand ma stiu am avut probleme cu matematica si intotdeauna am avut note mai mici (cea mai mare medie a fost 8). Parintii mei se supara pe mine fiindca nu iau note mai mari, dar nu stiu cum sa-i fac sa inteleaga ca nu pricep materia asta.De obicei prietena mea imi explica lucrurile pe care le inteleg si pe moment pricep totul,dar a doua zi sunt bata iar! Ce pot sa fac sa inteleg mai bine? Heeelp, funda!

4 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Daca nu ai vocatie spre acea materie pur si simplu nu te pori ridica la un nivel inalt, fiecare om are un domeniu la care nu se pricepe, daca o sa-i intrebi, o sa vezi ca nici ei nu erau "genii" la toate materiile

| LoveTenis a răspuns:

Nu toata lumea e buna matematica.Ai putea sa iei o profesoara in particular si sa faci de 2 ori pe saptamana si poate o sa iti explice el\ea nu intelegi cred ca din cauza ca poate profesorul\profesoara nu explica bine.Si parintii trebuie sa inteleaga ca tu nu poti fi bun la toate materiile si ca daca te vor pune sa inveti non-stop nu vor rezolva nimic, doar ca (,) chiar vei fi tocilar fiindca vei toci pentru ca daca nu intelegi nu te va ajuta sa inveti non-stop!

| ovidiu2295 a răspuns:

Ai putea face pregatire. Acolo te va invata mult mai bine.
Parintii tai nu au de ce sa se supere, le poti spune ca nu intelegi si sa te ajute.

| KateBubble a răspuns:

Spune-le ca ai nevoie de pregatire. Cauta un profesor bun de la care sa intelegi.Crede-ma, chiar merita sa investesti intr-o materie ca asta.