Eu ii zic sa ii chemi pe parintii tai la scoala. Daca nu ai facut nimic nu are de ce sa iti fie frica.
Buna,pai poate e ceva legat de vreun concurs sau asa? Sau poate legat de o pregatire de performanta daca esti buna la acea materie? Sau...nu stiu..ai ceva pe suflet..adica esti trista sau asa din cauza vreunui lucru? Daca da, poate a aflat ceva de la colegii tai si vrea sa vorbeasca cu parintii tai.Sau poate fi legat de vreo tabara ceva? Sau, in ultimul timp poate, ai invatat cumva mai prost? Cheama-i pe parinti. Spune
Spune-le pur si simplu ca te a pus sa ii chemi, dar nu a vrut sa iti zica de ce...Si pe mama a chemat o profa de romana, deoarece eu fac compuneri de olimpiada(adica lungi, descriptive etc) si la examen nu am voie sa depasesc etc, si probabil vroia meditatii ca sa imi explice(nu doar eu, ci toate de perfo) cum sa le facem.Pana la urma am redat toti teza si nu a mai chemat pe nimeni pentru ca an facut toate conpuneri bune de exame. Poate e si la tine ceva de genu asta, legat de meditatii, pregatire etc