Salut,
Depinde de facultate ce examen o sa fie nevoie sa dai,dar cel putin matematica dai sigur, si in legatura cu pregatirea necesara,e cam greu de zis,deoarece nu faceti atat de multa matematica ca si cei de la mate-info dar e posibil sa fie necesar(incearca variante de bac si iti poti face o idee,dar poti sa astepti pana la anul aici, fiindca nu ai multe din cunostintele necesare la momentul actual)iar la informatica daca o sa fie nevoie sa dai examen ai nevoie de ceva pregatire. Poti vorbi cu proful/profa de la voi daca ai cum sa mergi cu alte clase, sau poti invata in particular(fie pregatire fie studiu individual, bazat pe variante de la bac). De transferat sincer nu e nevoie, decat daca vrei sau consideri ca o sa te ajute.
Succes
Buna. Poti cauta pe site-ul facultatii din ce dai examen/e. La fiecare facultate este foarte diferit. La unele dai admitere, la atele intri cu bacul, etc. Si eu sunt la liceu pe electricitate, iar curand voi urma facultatea de medicina. Liceul nu cred ca ar conta asa mult. Cat timp iti doresti un lucru, il poti face. Un transfer am vrut si eu, insa deoarece ceea ce faceam la liceul tehnologic era diferit de ceea ce as face la unul teoretic, am zis ca nu voi tine pasul. Daca te consideri capabil, eu zic sa o faci pana nu e prea tarziu. Si sfatul meu, dupa cum si eu o fac, incearca sa te apuci sa inveti singur sau cu cateva meditatii, pentru ca exista la toate colturile meditatori de mate si info. Eu singura invat materiile pentru admitere, dupa ce pe site-ul facultatii am gasit capitolele si manualele de care am nevoie. Mult succes!