| AnAnonima2305 a întrebat:

Hello TPU! Termin clasa a 8a si vreau sa dau la mate-info..adica sunt foarte hotarata.Si am nevoie sa aflu cate ore faci pe saptamana de romana/mate(etc) si cateva pareri sau sfaturi despre acest profil
OFER FUNDITA!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici: http://bit.ly/2nLowK3.9A, 10A, 11A si 12A sunt de mate-info intensiv info si 9B, 10B, 11B si 12B sunt de mate-info neintensiv.

Mie unul imi place profilul asta. Nu as zice ca e atat de mult de invatat cum zic unii. Totusi, daca vrei sa nu ai probleme, ai putea sa incepi sa faci informatica (informatica = programare) singura (acasa) pentru ca cei mai multi din clasa nu se descurca, doar vreo 4-5 (din 30) stiu sa rezolve cam toate problemele. Pentru restul e chineza. Daca vrei sa inveti acasa poti invata pe net: http://bit.ly/1eqxlIm,pe mine m-a ajutat destul de mult. Bine, asta e in C++, dar e posibil (destul de slabe sansele) sa faceti in Pascal. Ii poti intreba pe cei care sunt deja acolo sa vezi in ce limbaj o sa faceti. In rest, nu prea am niciun sfat. Nu trebuie sa faci nimic in vacanta la vreo materie (doar info, si asta doar daca vrei sa ai o medie mai mare). Iti zic asta in caz ca ti-au spus profesorii ca trebuie sa faci in plus in vacanta ca nu te descurci... Mai bine sa stai ceva mai linistit, ca oricum faci materia cam de la 0. La inceput e mai mult ca o recapitulare, adica o sa va predea ce ar cam trebui sa stiti deja. La romana e ceva mai urat, cel putin pentru mine, fiindca nu mai facem gramatica deloc. Nici sa mai analizez un predicat nu mai stiu, nu ca as avea nevoie sa stiu. In loc de gramatica o sa faci numai literatura. La celelalte materii o sa fie ca in 5-8: va preda, va asculta din ce preda, preda din nou si tot asa. In caz ca vrei sa citesti in vacanta ce o sa ai nevoie la romana, iti pot da lista de citit pentru a IX-a pe care ne-a dat-o noua. Bine, in mare parte o sa iti pierzi timpul pentru ca, probabil, o sa ajungi sa uiti deja ce se intampla in diverse opere pana sa ajungi sa le faci la ora.

| AnAnonima2305 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc! um..doar ca link-urile catre pagini nu merg sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnAnonima2305):

E cam prost TPU-ul asta. Se gandeste el ca ar fi bine sa manance niste spatii, asa, la link-uri in special. Ca sa mearga link-urile scoate din primul ".9A," si din al doilea ", pe".

| AnAnonima2305 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc! acum merge big grin

3 răspunsuri: