Este un profil misto, cu multa literatura, engleza, franceza, istorie, geografie, pe asta se axeaza in mare parte profilul. Scapi rapid de mate, dupa a 10-a nu mai faci, la fel si cu chimia, biologia, iar dupa a 11-a scapi si de fizica, nu stiu ce rol mai avea si fizica pana in a 11-a,, nu stiu cum e acum, ca am terminat liceul de cativa ani.
In principiu nu te vei stresa prea mult, BAC-ul se ia foarte usor aici, e lejereanu'.
Prima zi de liceu e plina de emotii, nu cunosti pe nimeni, nu stii ce e cu tine, intri in curtea liceului si se afiseaza pe un vizier ceva listele cu cei de clasele a 9-a, te uiti in ce clasa esti repartizat/a, apoi te duci la careu, unde vezi jos ca scrie numele clasei tale, de exemplu ''9C'', te opresti acolo, faci cunostinta cu colegii tai, vine si diriginta, asta e festivitatea de inceput, apoi veti merge in clasele voastre, va veti cunoaste mai bine acolo, va ia diriginta/dirigintele la intrebari sa va vada cine sunteti, de unde veniti si de ce ati ales filologia, asa a fost la noi pe atunci. In principiu nu vor exista probleme
E misto daca iti place literatura si istoria. Daca esti mai mult pe practica si pe pragmatism, nu recomand.
Prima de zi de liceu depinde de fiecar eliceu, colectiv, etc
Curiosul999 întreabă: