Prima propozitie e gresita complet. Mai verific-o.
Restul: Tu, tu ai intoarce capul spre mine si eu ti-as spune "buna ziua" (el executa) Buna ziua. Atunci, mi-ai spune...ce mi-ai spune?-N-ai avea alt loc in care sa folosesti conditionalul!- Nu-ti place conditionalul? -Mi-ar placea mai ales, sa te vad in alta parte! Vezi? Si tu utilizezi conditionalul. Nu esti singurul care utilizezi conditionalul!
Mai verifica prima propozitie!
Este un aer neprietenos.Tu, tu intoarce capul spre mine şi mi-ar spune "buna''.Buna.Deci, v-ar spune.Ce spun?"Nu" nu ar avea un alt loc pentru a practica condiţionată! Nu-mi plac conditionalele? Eu mai ales, v-ar placea sa vad in alta parte. vedeti! utilizati, de asemenea conditionalele. Desigur, că "în cazul în care utilizarea conditionalelor. nu numai in utilizarea conditionalelor.
O varianta, zic eu, mai corecta:
"Este o atmosfera apasatoare"-(cred)
-"Dumneavoastra ati intoarce capul spre mine si eu v-as spune "buna ziua" (el executa) Buna ziua. Atunci, Dvs.mi-ati spune.Ce mi-ati spune?-N-ati avea alt loc in care sa folositi conditionalul!- Nu va place conditionalul? -Mi-ar placea mai ales, sa va vad, de asemenea!- Vedeti! Si Dvs de asemenea utilizati conditionalul. - Bineinteles ca se foloseste conditionalul! Nu sunteti singurul care sa foloseasca conditionalul!"