Pai poti sa le inveti cu cuvintele tale sau s aii spui ca nu ai inteles( ceea ce cred ca nu intelege dupa cate ai spus tu). Poti sa-i zici mamei tale sa-l sune si sa vb cu el si sa-i spuna ca multi copii se plang de el...sau la sedinta ii spuneti dirigintei sau dirigintelui sa vb cu el., iar tu poti sa inveti lectiile pur si simplu cu cuvintele tale sau poti sa-ti dai cu o culoare fiecare fraza si sa iti amintesti ce culoare urm una dupa alta sau poti sa inveti prima litera de la cuvant si sa form un cuvant din toate frazeele si poti sa iti aduci aminte de ele, sau poti sa inveti cu voce tare sau ajutata de parinti. Sper ca te-am ajutat. La multi ani :X fundita :X
Faci plangere la inspectorat si scapa de el si dupa o sa intelegi cu alt profesor
Ar trebui sa incerci sa-i explici ca nu intelegi! nici eu nu inteleg la fizica nimic...sau ar trebui sa inncerc sa copiezi ultima solutye; x
Lucreaza mai mult si in fiecare zi. Consacra fizicii doua ore pe zi, in fiecare zi, inclusiv in vacante. Invata o lectie, fa toate problemele din carte si dintr-o culegere, apoi reia teoria si tot asa.
Cum adica ai luat un 4 anul trecut adica 2010 si unul anul asta adica 2011 ca eu nu inteleg.
din pacate sunt destui profesori precum acesta si nu prea ai ce sa le faci. eu zic sa faci un referat si poate se uita pe el si iti pune o nota mai mare
Bai, fato! Tu nu te poti bucura de intrarea in 2011? Problemele tale cu profu' de fizica ma intereseaza acum, cand mi se ard sarmalele pe foc si vinul sta sa se incalzeasca in pahar, ca ma tii tu de vorba cu tampeniile tale. Pai normal ca ti-a bombat niste 4 daca habar nu ai de fizica! Roaga-l pe prof sa te lamureasca cum e cu fizica, nu cauta meditatii pe TPU, ca nu rezolvi nimic. An Nou fericit iti doresc! Si tie si lui prof de fizica.
Nu prea exista nu pot.
Nici nu imi pot imagina cum e sa nu intelegi chiar nimic, daca tu esti asa nevinovata, cuminte, ca un ingeras, asa cum reiese din intrebarea ta ca esti. Pur si simplu imposibil.
As fi ramas atunci eram la olimpiada glumeam.m-am simtit si eu strangulat de situatie.si am zis clar la nebuna asta trebuie sa invat...dar prin felul meu de a atrage toti dusmanii de partea mea pentru ai converti in in amici.i-am binedispus cu cateceva.Si am ajuns ca sa nu mai trebuiasca sa invat la "nebuna"aceea cu care acum ma inteleg foarte bine.Ba chiar mai mult mi-am facut referat la fizica in timpul orei scos proaspat din imprimanta directoarei.si era sa nu trec dar am zis ce am invatat cu o zi inainte si din referat am invatat ca l-am scris chiar eu pe calculator.Ca sa retii asa fragmente si sa ti le aduci aminte instantaneu poti sa faci ca mine.eu toata ziua imi fac treaba ce am nevoie.iar seara poate ating ora 11. pun muzica clasica in surdina.adica incet.si citesc la lumina monitorului.sau a telefonului.si adormeam evident nu de multe ori cu caietu sub perina.iar a doua zi nu citeam nimic.cand ajungea ora respectiva citeam ce trebuia sa stiu si imi aduceam aminte repede.