| AnaMariaG a întrebat:

HELP! Am TIC si ne-a dat o tema. sa scriem despre Software si Sistemul de operare.Imi dati si mie va rooog din tot sufletul un site cu informatii? (wikipedia e exclus)CAT DE REPEDE PUTETI.

Răspuns Câştigător
| v_6457 a răspuns:

Pot să iti fac eu un mic rezumattonguerimele calculatore functionau cu DOS,un sistem de operare non-grafic care putea fi actionat cu tastatura,nucleul sau este foarte simplu pentru era noastra si de-acea el nu mai este folosit,un soft poate fi creat cu ajutor-ul limbaj-ului de programare, dupa scrierea unui soft el este compilat in cod de masina ex. 01001, din cauza cod-ului de masina mult prea complex sa inventat limbaj-ul de programare,exista multe limbaje ex:c plus plus,pascal si java,exista multe OS-uri (operating system), Sistemul de operare executa cod-ul de masina, desigur la inceput a fost OS-ul iar dupa a fost creat cod-ul de masina (eu asa stiam am un mic lapsus la tema prima oara oul sau gaina).Să te intorci si să ne spui si noua ce nota ai loat rezumatul are 800 caractere, incearca si pe referate.ro daca nu te multumeste asta.Noroc

0 răspunsuri: