Http://www.didactic.ro/materiale-didactice/1000_functii-clasa-a-8-a (trebuie sa descarci fisierul)
Pai Functii este un capitol foarte mare... ai lipsit la TOT? Pentru ca nu are cum sa lipsesti chiar de la toate lectile pentru ca alea nu se fac intr-o singura ora. Sunt functii de gradul intai, doi, lineare, cu multimi finite, cu valorii in R, egale si trebuie sa faci si sistemul de axe ( s-a facut in a 6 a sistemul de axe ), reprezenare cu ajutorul tabelului si a diagramelor... as fi vrut sa te ajut dar este un capitol prea, prea mare
Macar poti sa imi dai un site unde gasesc notiuni mai detaliate despre functiile de clasa a 8-a? Please.
Mersi de raspuns, ma poti ajuta cu sistemele de ecuatii de gradul I cu 2 necunoscute: http://www.tpu.ro/......eri-funda/
Cele ce se invata in clasa a 8-a, am lipsit de la scoala in saptamana in care lea predat profa.
Deci ma poti ajuta?
Nici eu nu le înţeleg. am lipsit 2-3 săptămâni şi nu am cum să ştiu... plus că mâine mă ascultă la astea şi habar n-am deci am cam încurcat-o )
MadaMadalin69 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
CordovanRaul întreabă: